Huis - Diensten en preventie

Preventie

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 1.000.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De juiste preventiemaatregelen

Hoe omvangrijker en waardevoller uw bezit, hoe groter uw zorgen en inherent daaraan: uw behoefte aan zekerheid. Naast de zekerheid van een verzekering, zorgen ook de juiste preventiemaatregelen voor een veilig gevoel.

Soms stelt de verzekeringsmaatschappij preventiemaatregelen zelfs verplicht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een kluis. Mocht er sprake zijn van een substantiële waarde aan sieraden, dan kan de verzekeringsmaatschappij hier specifieke voorwaarden aan stellen.

Wij werken samen met een select aantal bedrijven die bij ons een bewezen staat van dienst hebben, over jarenlange expertise beschikken en zich als ‘businesspartner’ bewezen hebben.

Aanvullende informatie

Rieten dak

Preventiemaatregelen voor uw rieten dak:

  • De juiste brandblusser
  • Jaarlijks schoorsteenvegen
  • Deugdelijke vonkenvanger
  • Brandalarm

Kunst en kostbaarheden

Preventiemaatregelen voor kunst en kostbaarheden:

  • Inbraakalarm met doormelding
  • Kluis met de juiste waardeberging en verankering

Publicaties

Wij hebben diverse artikelen gepubliceerd omtrent preventiemaatregelen en -tips, zoals:

Sebastiaan - Paardekooper
“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant.” SEBASTIAAN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.