Familiebescherming

Familiebescherming

U en uw familie goed beschermd tegen complexe en niet-alledaagse risico’s, ook in het buitenland. Wij staan achter u.

 

Exclusieve familiebescherming, private insurance Nederland

Paardekooper Private Insurance is één van de weinige verzekeringskantoren in Nederland dat zich specifiek richt op het verzekeren van vermogende particulieren, ondernemers en families.

 

Wij hebben de kennis en ervaring in het verzekeren van complexe en niet-alledaagse risico’s, ook in het buitenland. Denk hierbij aan exclusief onroerend goed, exclusieve hobby’s en exclusieve familiebescherming.

Op het gebied van exclusieve familiebescherming kunt u denken aan:

  • Family protection (kidnap, ransom en extortion).
  • Cybersecurity.
  • Het afdekken van de successieclaim voor (klein)kinderen.
Paardekooper verzekeringen - Familie en gezondheid

Kidnap & Ransom

Cyberverzekering

Cybersecurity

Familiebescherming

Onze werkwijze

Wij bieden u een totaalverzekeringsconcept, zowel particulier als zakelijk. Onze unieke verzekeringsproducten zijn specifiek afgestemd op ons niche marktsegment. Dit doen wij met een gedreven team van specialisten.

Wij willen het beste voor onze klanten en acteren altijd integer. Dit verwachten klanten van ons en dit verwachten wij van onze klanten. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel het aanbieden van een polis. Wij bieden u een netwerk van vertrouwde en toonaangevende partijen die u begeleiden en écht helpen. Deze ‘partners in business’ zijn bereid te investeren in een jarenlange relatie met ons en denken mee om u nóg beter te kunnen bedienen.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Sebastiaan - Paardekooper
“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant.” Sebastiaan Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.