Zorgeloze dekking

Ondernemen brengt kansen en risico’s met zich mee. Voor uw onderneming, uw personeel en voor uzelf. Elk bedrijf en elke ondernemer heeft te maken met andere risico’s. Als ondernemer wilt u zich voor 100% kunnen focussen op uw bedrijf. Wij helpen u om de risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en goed te verzekeren.

Het optimaal afdekken van diverse vormen van aansprakelijkheid, employee benefits en risico’s omtrent internetcriminaliteit (data risk) zijn erg belangrijk. Zij mogen de continuïteit van uw onderneming op geen enkele manier schade toebrengen.

Zakelijke verzekering

Zakelijke verzekering

Iedere onderneming heeft te maken met risico’s. Met onze zakelijke verzekering zorgt u voor financiële stabiliteit in uw onderneming.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Het afdekken van uw aansprakelijkheid is misschien wel één van de belangrijkste voorzieningen. We zorgen dat alles goed geregeld is.

Cyber verzekeringen

Cyber

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met internetcriminaliteit. Met onze cyberrisk verzekering dekt u dit cyberrisico af.

employee-benefits

Employee benefits

Voor organisaties is het belangrijk dat werknemers op vakkundige wijze zijn voorzien van de juiste arbeidsvoorwaarden.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Paul - verzekeringen
“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” Paul Paardekooper Private Insurance