Paardekooper verzekeringen -Autoverzameling

Het verzekeren van een autocollectie

Uw zorgvuldig opgebouwde autocollectie verzekerd als totaal via een collectieverzekering. Voor een aanzienlijke premiebesparing.

De voordelen

 • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling van 36 maanden bij totaalverlies.
 • Bijzonder concurrerende tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars.
 • Bij meer dan 3 verzekerde auto’s gelden er speciale kortingen.
 • Altijd vrije keuze van garage bij schadeherstel.
 • Uitbreiding: Deluxe Dekking.
Toevoegingen Deluxe Dekking
 • Wereldwijde dekking.
 • Accessoire dekking.
 • Overdekking (bij getaxeerde motorrijtuigen).
 • Breng- en haalservice.
 • Gratis taxatie.
 • Schadeverzekering inzittenden.
 • Ruitbreukdekking.

Vaste premies, dus geen premieverhoging na schade

Lees hiernaast de voordelen van onze verzekering voor autoverzamelingen. Indien gewenst kan de dekking verder worden uitgebreid met de ‘Deluxe Dekking’. Deze is speciaal ontwikkeld voor collectioneurs.

Een maatwerkverzekeringsoplossing

Een autoverzameling vraagt om een maatwerkverzekeringsoplossing. Een zorgvuldig opgebouwde autocollectie bestaat uit waardevolle en veelal bijzondere voertuigen. Variërend van klassieke, voor- en naoorlogse auto’s, hedendaagse exclusieve sportauto’s en hypercars. Kenmerkend voor het gebruik van de auto’s is dat deze meestal uitzonderlijk weinig kilometers rijden.

Premium dekking voor exclusieve auto’s, oldtimers en collecties

Wij bieden u de verzekeringsvorm aan die in uw situatie het meest geschikt is voor de verzekering van uw exclusieve auto’s, oldtimers en collectie. Enkele voordelen die wij bieden:

Oldtimers en klassiekers - Paardekooper

Speciale collectieverzekering

Normaal gesproken zijn auto’s allemaal individueel verzekerd met een eigen polis (WA + Casco dekking). Uitgaande van het principe dat u maar één auto tegelijk kan rijden, bieden wij u een speciale ‘collectieverzekering’ aan. Hierbij is één WA-dekking van toepassing op alle auto’s die deel uitmaken van de verzameling. Dit kunt u aanvullen met een ‘Deluxe Dekking’ of ‘Schadeverzekering Inzittenden’ Ook deze aanvullingen zijn voor alle auto’s toepasbaar. Dit heeft voor u als voordeel dat u hiermee een aanzienlijke premiebesparing kunt realiseren.

Paardekooper Verzekeringen Autoverzameling 2

Paardekooper specialist in niche verzekeringen

Paardekooper heeft de kennis en ervaring in het verzekeren van complexe, niet-alledaagse risico’s in Nederland en ook het buitenland. Denk hierbij aan luxe woonhuizen, kunstcollecties, exclusieve auto’s en autoverzamelingen, zeiljachten, kidnap & ransom, vastgoedportefeuilles et cetera.

Paardekooper biedt professionele ondersteuning en advisering rondom uw complete verzekeringssituatie, privé en zakelijk. Hierin worden alle verzekeringen meegenomen en beoordeeld. Ook kan er overkoepelende consistentie worden toegepast in de verzekeringsportefeuille.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” ROBIN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.