Paardekooper verzekeringen -Autoverzameling

Het verzekeren van een autocollectie

Uw zorgvuldig opgebouwde autocollectie verzekerd als totaal via een collectieverzekering. Voor een aanzienlijke premiebesparing.

De voordelen

 • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling van 36 maanden bij totaalverlies.
 • Bijzonder concurrerende tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars.
 • Bij meer dan 3 verzekerde auto’s gelden er speciale kortingen.
 • Altijd vrije keuze van garage bij schadeherstel.
 • Uitbreiding: Deluxe Dekking.
 • Dekking tijdens deelname aan een rally (bijvoorbeeld Mille Miglia, Targa Florio)
 • Uitgebreide accessoire dekking
Toevoegingen Deluxe Dekking
 • Wereldwijde dekking.
 • Accessoire dekking.
 • Overdekking (bij getaxeerde motorrijtuigen).
 • Breng- en haalservice.
 • Breng- en haalservice bij schadeherstel
 • Kosteloze taxatie.
 • Schadeverzekering inzittenden.
 • Ruitbreukdekking.
 • Afkoop eigen risico ruitbreukdekking

Laat uw autocollectie verzekeren

U heeft met grote toewijding en passie een indrukwekkende autocollectie opgebouwd. Uw collectie vertegenwoordigt niet alleen uw persoonlijke interesse, maar ook aanzienlijke financiële waarde.

Paardekooper Private Insurance staat klaar om uw exclusieve auto’s, uitgebreide autocollectie of bijzondere oldtimers te verzekeren. Bij Paardekooper begrijpen we dat een autocollectie meer is dan alleen een verzameling voertuigen. Het is een passie en een levenswerk. Daarom bieden we niet alleen uitgebreide verzekeringsdekking, maar ook professionele ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw autocollectie goed beschermd is.

Ons ervaren team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing. U heeft met een grote toewijding en passie een indrukwekkende autocollectie opgebouwd, deze collectie vertegenwoordigt niet alleen uw persoonlijke interesse, maar ook aanzienlijke financiële waarde. Het is daarom van cruciaal belang om uw autocollectie op de juiste manier te verzekeren.

Lees hiernaast de voordelen van onze verzekering voor autoverzamelingen. Indien gewenst kan de dekking verder worden uitgebreid met de ‘Deluxe Dekking’. Deze is speciaal ontwikkeld voor collectioneurs.

Een maatwerk verzekeringsoplossing

Het verzekeren van een autocollectie vereist een op maat gemaakte verzekeringsoplossing. Uw verzameling bestaat uit unieke voertuigen met een grote waarde, variërend van klassieke auto’s uit verschillende tijdperken tot hedendaagse sportauto’s en hypercars.

Als specialist in niche verzekeringen hebben we bij Paardekooper de kennis en ervaring om complexe, niet-alledaagse risico’s te verzekeren. We begrijpen de unieke behoeften van verzamelaars en bieden daarom maatwerkverzekeringen aan voor autocollecties.

Premium dekking voor exclusieve autocollecties

Wij bieden u de verzekeringsvorm aan die in uw situatie het meest geschikt is voor de verzekering van uw exclusieve auto’s, oldtimers en collectie. Ons ervaren team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing.

Oldtimers en klassiekers - Paardekooper

Voordelen van een collectieve autocollectie verzekering

Wij bieden u de verzekeringsvorm aan die in uw situatie het meest geschikt is voor de verzekering van uw collectie exclusieve auto’s en oldtimers. Normaal gesproken worden auto’s individueel verzekerd met een eigen polis. Echter, voor autocollecties bieden wij een speciale collectieve verzekering aan. Met deze verzekering wordt één WA-dekking toegepast op alle voertuigen in uw collectie. Dit betekent dat u aanzienlijke premie besparingen kunt realiseren ten opzichte van individuele polissen. Daarnaast kunt u de verzekering aanvullen met een ‘Deluxe Dekking’ voor extra uitgebreide bescherming. Deze aanvulling is dan uiteraard ook van toepassing op alle voertuigen in uw collectie.

Paardekooper Verzekeringen Autoverzameling 2

Paardekooper specialist in niche verzekeringen

Paardekooper heeft de kennis en ervaring in het verzekeren van complexe, niet-alledaagse risico’s in Nederland en het buitenland. Denk hierbij aan luxe woonhuizen, kunstcollecties,  zeiljachten, kidnap & ransom, vastgoedportefeuilles et cetera.

Paardekooper biedt professionele ondersteuning en advisering rondom uw complete verzekeringssituatie, privé en zakelijk. Hierin worden alle verzekeringen meegenomen en beoordeeld. Ook kan er overkoepelende consistentie worden toegepast in de verzekeringsportefeuille.

auto-verzekeren-luxe-duur-paardekooper

Speciale voordelen en dekkingsopties voor uw autocollectie verzekering

Lees hieronder de speciale voordelen van onze verzekering voor autoverzamelingen. Indien gewenst kan de dekking verder worden uitgebreid met de ‘Deluxe Dekking’. Deze is speciaal ontwikkeld voor collectioneurs.

 1. Nieuwwaarde of aanschafwaarderegeling: In geval van totaal verlies bieden wij gespecialiseerde verzekeraars een regeling waarbij u gedurende 36 maanden de nieuwwaarde of aanschafwaarde van uw voertuigen vergoed krijgt.
 2. Concurrerende tarieven: Door samen te werken met gespecialiseerde verzekeraars kunnen wij u bijzonder concurrerende tarieven aanbieden voor het verzekeren van uw autocollectie.
 3. Kortingen bij meer dan 3 verzekerde auto’s: Indien u meer dan 3 auto’s in uw collectie heeft, komen er speciale kortingen beschikbaar die uw premie verder kunnen verlagen.
 4. Vrije keuze van garage: U behoudt altijd de vrijheid om zelf een garage uit te kiezen voor eventueel schadeherstel.
oldltimer-collectie-verzekeren-auto-paardekooper

Uitbreidingsopties met de ‘Deluxe Dekking’ voor uw autocollectie verzekering

Naast de basisdekking kunt u ervoor kiezen om uw verzekering verder uit te breiden met de ‘Deluxe Dekking’. Deze aanvullende dekking biedt extra bescherming en voordelen, zoals:

 1. Wereldwijde dekking: Uw autocollectie is wereldwijd gedekt, zodat u met een gerust hart kunt reizen en deelnemen aan internationale evenementen.
 2. Accessoire dekking: Accessoires die specifiek zijn voor uw autocollectie, zoals unieke onderdelen of op maat gemaakte upgrades, kunnen worden meeverzekerd.
 3. Overdekking: Indien uw voertuigen zijn getaxeerd, kunt u overdekking verkrijgen, wat betekent dat u een hoger bedrag uitgekeerd krijgt bij een totaal verlies.
 4. Breng- en haalservice: Bij schade of reparaties kunt u gebruikmaken van een breng- en haalservice, zodat het transport van uw waardevolle voertuigen professioneel en zorgeloos wordt geregeld.
 5. Gratis taxatie: U kunt gebruikmaken van een gratis taxatie service om de waarde van uw autocollectie nauwkeurig vast te stellen.
 6. Schadeverzekering inzittenden: Deze aanvullende dekking biedt bescherming voor u en uw passagiers in geval van letsel bij een ongeval.
 7. Ruitbreukdekking: Reparatie of vervanging van beschadigde ruiten wordt gedekt, ongeacht de locatie.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

autocollectie-verzekering-paardekooper

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Een unieke auto en collectie vraagt om een eigen aanpak, daarom kijken wij graag naar de individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de risico’s van uw bezit. Met een persoonlijk aanspreekpunt kunt u altijd contact opnemen en staan wij voor u klaar.

Bij het verzekeren van uw autocollectie streven wij naar uw financiële gemoedsrust. Onze gespecialiseerde verzekeringsoplossingen en uitgebreide dekkingsopties zorgen ervoor dat uw waardevolle bezit goed beschermd is. Bovendien bieden wij u een vaste premie, zodat u geen premieverhoging hoeft te verwachten na het indienen van een claim.

Wij nemen uw aanvraag voor uw autocollectie graag in behandeling vanaf een waarde van € 500.000,-.

unieke-autos-verzekeren-paardekooper

Financiële gemoedsrust en uitstekende service

Als specialist in niche verzekeringen begrijpen wij de unieke behoeften van verzamelaars van autocollecties. Ons ervaren team staat klaar om u professionele ondersteuning en advies te bieden bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing voor uw complete verzekeringssituatie. Of het nu gaat om exclusieve auto’s, kunstcollecties of vastgoedportefeuilles, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen.

Tot slot is het raadzaam om regelmatig de waarde van uw autocollectie te evalueren en uw verzekeringsdekking dienovereenkomstig aan te passen. Autocollecties kunnen in waarde toenemen naarmate de tijd verstrijkt, vooral als het gaat om zeldzame en goed onderhouden voertuigen. Het bijwerken van uw verzekeringspolis om rekening te houden met eventuele waardestijgingen zorgt ervoor dat uw collectie altijd adequaat gedekt is.

Bescherm uw zorgvuldig opgebouwde autocollectie vandaag nog en vraag een offerte aan. Onze verzekeringsoplossingen bieden u de gemoedsrust en uitstekende service die u verdient.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” ROBIN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.