Het verzekeren van een autocollectie

Uw zorgvuldig opgebouwde autocollectie verzekerd als totaal via een collectieverzekering. Voor een aanzienlijke premiebesparing.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wij nemen uw aanvraag voor uw exclusieve auto graag in behandeling vanaf een waarde van € 75.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 30. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een maatwerkverzekeringsoplossing

Een autoverzameling vraagt om een maatwerkverzekeringsoplossing. Een zorgvuldig opgebouwde autocollectie bestaat uit waardevolle en veelal bijzondere voertuigen. Variërend van klassieke, voor- en naoorlogse auto’s, hedendaagse exclusieve sportauto’s en hypercars. Kenmerkend voor het gebruik van de auto’s is dat deze meestal uitzonderlijk weinig kilometers rijden.

Aanvullende informatie

Speciale collectieverzekering

Normaal gesproken zijn auto’s allemaal individueel verzekerd met een eigen polis (WA + Casco dekking). Uitgaande van het principe dat u maar één auto tegelijk kan rijden, bieden wij u een speciale ‘collectieverzekering’ aan. Hierbij is één WA-dekking van toepassing op alle auto’s die deel uitmaken van de verzameling. Dit kunt u aanvullen met een ‘Deluxe Dekking’ of ‘Schadeverzekering Inzittenden’ Ook deze aanvullingen zijn voor alle auto’s toepasbaar. Dit heeft voor u als voordeel dat u hiermee een aanzienlijke premiebesparing kunt realiseren.

Premium dekking voor exclusieve auto’s, oldtimers en collecties

Wij bieden u de verzekeringsvorm aan die in uw situatie het meest geschikt is voor de verzekering van uw exclusieve auto’s, oldtimers en collectie. Enkele voordelen die wij bieden:

Vaste premies, dus geen premieverhoging na schade

 • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling van 36 maanden bij totaalverlies.
 • Bijzonder concurrerende tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars.
 • Bij meer dan 3 verzekerde auto’s gelden er speciale kortingen.
 • Altijd vrije keuze van garage bij schadeherstel.
 • Uitbreiding: Deluxe Dekking.
 • Indien gewenst kan de dekking verder worden uitgebreid met de ‘Deluxe Dekking’. Deze is speciaal ontwikkeld voor collectioneurs.

Deluxe Dekking

 • Wereldwijde dekking.
 • Accessoire dekking.
 • Overdekking (bij getaxeerde motorrijtuigen).
 • Breng- en haalservice.
 • Gratis taxatie.
 • Schadeverzekering inzittenden.
 • Ruitbreukdekking.

Paardekooper specialist in niche verzekeringen

Paardekooper heeft de kennis en ervaring in het verzekeren van complexe, niet-alledaagse risico’s in Nederland en ook het buitenland. Denk hierbij aan luxe woonhuizen, kunstcollecties, exclusieve auto’s en autoverzamelingen, zeiljachten, kidnap & ransom, vastgoedportefeuilles et cetera.

Paardekooper biedt professionele ondersteuning en advisering rondom uw complete verzekeringssituatie, privé en zakelijk. Hierin worden alle verzekeringen meegenomen en beoordeeld. Ook kan er overkoepelende consistentie worden toegepast in de verzekeringsportefeuille.

“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” ROBIN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.