Inzicht in uw financiële toekomst

Als ondernemer of DGA bent u zelf verantwoordelijk voor uw verzekeringen en pensioen. Het is daarom belangrijk dat u een goed inzicht heeft in uw financiële toekomst en nalatenschap en deze zo weet in te richten dat ze volledig tegemoetkomen aan uw wensen en situatie. Wij adviseren u hier graag over.

DGA's en ondernemers verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voorkom problemen achteraf mocht u onverhoopt niet meer in staat zijn om te werken. Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Financiële planning

Financiële planning

Het gaat zakelijk goed met u. Maar hoe robuust is uw financiële situatie? Een financieel plan zorgt voor inzicht en overzicht.

Pensioensverzekering

Pensioen

Regel het nu goed voor later, voor u en uw personeel. Met een pensioenregeling die naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Informeer bij onze adviseur

Voorkom problemen achteraf. Onze adviseur vertelt u graag meer over de voor u juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” Robin Paardekooper Private Insurance