Herenhuizen en grachtenpanden verzekeren

Het verzekeren van een grachtenpand of herenhuis is maatwerk, vooral wanneer het een monumentaal pand betreft.

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 750.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Exclusief onroerend goed

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van een grachtenpand of herenhuis is dan ook maatwerk voor specialisten, helemaal wanneer het een monumentaal pand betreft.

Paardekooper Private Insurance is gespecialiseerd in het verzekeren van (exclusief) onroerend goed van de meer vermogende particulier. Mede als gevolg hiervan hebben wij een omvangrijke verzekeringsportefeuille van exclusief onroerend goed, zoals (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden.

Aanvullende informatie

Maatwerk voor specialisten

De verzekeringen die ons kantoor aanbiedt, zijn specifiek ontwikkeld voor exclusief onroerend goed, zoals (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Onderscheidende kenmerken:

  • Zeer concurrerende premies.
  • Standaard de meest uitgebreide dekking (allrisk).
  • Waardebepaling inclusief 10 jaar garantie tegen onderverzekering.
  • Maatwerk clausules zoals een monumenten- of vorkclausule.
  • Drie jaar vervangende woonruimte (in plaats van 1 jaar).
  • Kosten voor plaatselijke problemen (zoals bereikbaarheid en transport) worden meegenomen in de waardebepaling.
“In 9 van de 10 gevallen doen wij een totaalvoorstel dat goedkoper, beter én uitgebreider is.” THOMAS Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.