VVE verzekering

VvE verzekeringen

U dient de VvE, en daarmee de leden, goed te verzekeren. Vanuit onze expertise bieden we verzekeringen specifiek ontwikkeld voor VvE’s.

Kenmerken

  • Allrisk dekking.
  • Persoonlijke dienstverlening en schadeafhandeling.
  • Weinig/geen dekkingsbeperkingen.
  • Kosteloze herbouwwaardebepaling.
  • Nieuwe aankopen automatisch meeverzekerd.
  • Optioneel binnen een pakketpolis: aansprakelijkheid als gebouweigenaar, bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsbijstand, glas en ongevallen.

Specifieke VVE-verzekeringen

Als VvE bestuur of professioneel VVE beheerder, dient u de VvE, en daarmee de leden, goed te verzekeren tegen de financiële gevolgen van bijvoorbeeld een brand, storm of waterschade.

Door onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij verzekeringen aan, specifiek ontwikkeld voor VvE’s zoals de VvE aansprakelijkheidsverzekering. Naast scherpe tarieven hebben wij nog een aantal unieke kenmerken.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Zit u in het bestuur van een VvE? Dan draagt u een grote verantwoordelijkheid voor het doen en laten binnen het VvE bestuur. U kunt hiervoor persoonlijk aansprakelijk worden gehouden. Een aansprakelijk gestelde bestuurder zal worden verplicht om de benadeelden álle schade die door zijn handelen is ontstaan te vergoeden. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt eventuele gevolgschade (niet zijnde fraude en dergelijke) en het juridisch verweer van deze aansprakelijkheid.

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandverzekering dekt de kosten van juridische bijstand in geval van een juridisch geschil. Voor een VvE bestuurder die zelf een rechtsbijstandverzekering heeft, geldt vrijwel altijd een uitsluiting voor geschillen die voortkomen vanuit de VvE.

Verzekeringen van Paardekooper voldoen aan de kwaliteit die men graag wil zien, qua dekking, voorwaarden, premiestellingen en schadeafwikkeling.

VVE verzekeringen

Aansprakelijkheid

Het is belangrijk aandacht te besteden aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Eigenaren van gebouwen zijn verantwoordelijk voor schade die wordt veroorzaakt door het gebouw dat zij bezitten. Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Wij helpen de diverse aansprakelijkheidsrisico’s te beoordelen én goed te verzekeren.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Laurens - Paardekooper
“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough.” Laurens Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.