Pensioensverzekering

Pensioen

Regel het nu goed voor later, voor u en uw personeel. Met een pensioenregeling die naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Wilt u als werkgever een pensioenregeling die naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering?

Paardekooper onderzoekt samen met u, wat uw wensen en voorkeuren zijn betreffende de pensioenregeling van uw bedrijf. Wat vindt u belangrijk en waarom? Wat vindt uw personeel belangrijk? Wat mag de pensioenregeling nu kosten? En wat over 5 jaar? Wij nemen u mee in het proces en komen met een pensioenoplossing die bij u past.

U kunt van onze diensten gebruik maken bij bijvoorbeeld:

  • Het afsluiten van een nieuwe pensioenregeling.
  • De afloop van de huidige pensioenregeling.
  • Het beheer van de pensioenregeling.
  • De pensioenregeling of financiële planning voor de DGA.

Beheer van de pensioenregeling

Pensioenregelingen moeten vaak worden aangepast, bijvoorbeeld vanwege wijziging van de pensioenleeftijd. Wij ontzorgen u en nemen het initiatief voor noodzakelijke aanpassingen als de wijzigingen in wet- en regelgeving of maatschappelijke ontwikkelingen daarom vragen. U kunt ons uw werknemers in begrijpelijke taal laten informeren over de gekozen pensioenregeling. Wij ontzorgen u op het gebied van de administratieve lasten.

Pensioenregeling voor de DGA

Pensioenopbouw in eigen beheer is per 1 april 2017 afgeschaft. Kan de DGA zijn of haar pensioen nog regelen en hoe dan wel? Wij bekijken uw totale situatie in de breedte. Pensioen bestaat uit veel meer dan alleen een pensioenregeling. De waarde van de onderneming, het aanwezige vermogen en de aanwezige risico’s nemen wij mee in een financiële planning.

Werkwijze

Afhankelijk van het project kunnen we werken met een vaste fee of op basis van een uurtarief. Vooraf maken we daar afspraken over.

Pensioen verzekering

Afsluiten van een nieuwe pensioenregeling

Er is nog geen pensioenregeling voor de werknemers en de wens leeft dit te gaan regelen. Hoe gaat dit in zijn werk? Wij inventariseren uw wensen en doelstellingen voor de pensioenregeling. U kunt op basis van onze analyse weloverwogen en met inzicht uw voorkeuren bepalen. U weet wat de pensioenregeling inhoudt en wat die doet, voor u en uw personeel.

Pensioen verzekeringen

Afloop van de huidige pensioenregeling

De lopende pensioenregeling loopt binnenkort af, of de pensioenuitvoerder zegt de lopende pensioenregeling op. Dit is een goed moment om alle uitgangspunten en voorwaarden onder de loep te nemen. Is deze pensioenregeling nog wel van deze tijd? Passen de kosten nog bij de huidige status van uw bedrijf? U kunt weloverwogen en met inzicht uw keuzes bepalen bij het inrichten van een toekomstbestendige pensioenregeling.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Totaalconcept - verzekeringen - Thomas Paardekooper
“In 9 van de 10 gevallen doen wij een totaalvoorstel dat goedkoper, beter én uitgebreider is.” THOMAS Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.