Aansprakelijk voor uw vaartuig

Als bezitter van een boot, mét of zonder zeil, bent u aansprakelijk voor de schade die u met uw vaartuig veroorzaakt aan derden. Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt u in zo’n situatie een beperkte dekking. Veel particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen verzekeren enkel vaartuigen met een motorvermogen tot 4 pk of een zeiloppervlak tot 16 m2. In negen van de tien gevallen is een aanvullende bootverzekering voor uw sloep, zeiljacht of cruiser daarom een absolute noodzaak.

Jacht verzekeringen - Paardekooper

Jachtverzekering

Uw bijzondere jacht vraagt om een bijzondere verzekering: een jachtverzekering, nauwgezet afgestemd op úw situatie en wensen.

Sloep verzekeringen - Paardekooper

Sloep

Of uw sloep nu in een jachthaven ligt of bij u thuis, met een verzekeringsoplossing op maat is uw sloep goed verzekerd.

Verzekeringsdekking

U kunt uw vaartuig verzekeren voor aansprakelijkheid, eventueel aangevuld met, eventueel beperkte,  cascodekking. Hiermee bent u aanvullend verzekerd voor schade aan uw eigen vaartuig.

Aanvullende dekkingen

U kunt ook een ongevallenverzekering voor opvarenden afsluiten. Invaliditeit en overlijden ten gevolge van een ongeval zijn hiermee verzekerd. U kunt bij ons ook een pechhulp- of rechtsbijstandverzekering afsluiten.

Vaargebied

Blijft nog de volgende vraag over. Waar en waarheen gaat u varen? Paardekooper biedt u verzekeringen voor de volgende vaargebieden:

  • Nederland (inclusief zeedekking).
  • Europa (inclusief zeeën).
  • Wereldwijd.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Thomas en Eduard - Paardekooper
“Onze relaties zijn bijzondere mensen, met bijzondere verhalen.” Eduard en Thomas Paardekooper Private Insurance