Aansprakelijk voor uw vaartuig

Als bezitter van een boot, mét of zonder zeil, bent u aansprakelijk voor de schade die u met uw vaartuig veroorzaakt aan derden. Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt u in zo’n situatie een beperkte dekking. Veel particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen verzekeren enkel vaartuigen met een motorvermogen tot 4 pk of een zeiloppervlak tot 16 m2. In negen van de tien gevallen is een aanvullende bootverzekering voor uw sloep, zeiljacht of cruiser daarom een absolute noodzaak.

Jachtverzekering

Uw bijzondere jacht vraagt om een bijzondere verzekering: een jachtverzekering, nauwgezet afgestemd op úw situatie en wensen.

Sloep

Of uw sloep nu in een jachthaven ligt of bij u thuis, met een verzekeringsoplossing op maat is uw sloep goed verzekerd.

Verzekeringsdekking

U kunt uw vaartuig verzekeren voor aansprakelijkheid, eventueel aangevuld met, eventueel beperkte,  cascodekking. Hiermee bent u aanvullend verzekerd voor schade aan uw eigen vaartuig.

Aanvullende dekkingen

U kunt ook een ongevallenverzekering voor opvarenden afsluiten. Invaliditeit en overlijden ten gevolge van een ongeval zijn hiermee verzekerd. U kunt bij ons ook een pechhulp- of rechtsbijstandverzekering afsluiten.

Vaargebied

Blijft nog de volgende vraag over. Waar en waarheen gaat u varen? Paardekooper biedt u verzekeringen voor de volgende vaargebieden:

  • Nederland (inclusief zeedekking).
  • Europa (inclusief zeeën).
  • Wereldwijd.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

“Onze relaties zijn bijzondere mensen, met bijzondere verhalen.” Eduard en Thomas Paardekooper Private Insurance