Dagelijkse auto verzekeren

Uw dagelijkse auto verzekeren

Ook de verzekering van uw dagelijkse auto is bij Paardekooper in veilige handen. Altijd met een scherpe premie.

 

We lichten graag de verschillende dekkingen toe

Ook de verzekering van uw dagelijkse auto is bij Paardekooper in veilige handen. Wij werken met meerdere verzekeraars, zodat wij u een verzekering kunnen aanbieden met een zeer gunstige premie tegen zeer goede voorwaarden. Ongeacht of u een WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dekking wilt, u ontvangt van ons vrijblijvend altijd een zeer scherpe offerte.

We lichten graag de verschillende dekkingen toe

WA

De WA-dekking staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is voor motorrijtuigen een verplichte verzekering. Deze verzekering biedt dekking voor schade die u met uw motorrijtuig toebrengt aan anderen. Schade die u veroorzaakt aan uw eigen voertuig is niet meeverzekerd.

WA Beperkt Casco

Indien u voor een WA Beperkt Casco dekking kiest, dan bent u naast de WA-dekking tevens verzekerd voor brand, ontploffing, aanrijding met dieren, inbraak, diefstal, storm, hagel, ruitschade en joyriding.

WA Volledig Casco

Een WA Volledig Casco dekking biedt, naast de WA Beperkt Casco dekking, ook dekking voor schade aan uw eigen auto.

Voor uw elektrische auto hebben wij speciale verzekeringen, zodat u altijd goed verzekerd bent bij schade.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” ROBIN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.