Zakelijke verzekering

Iedere onderneming heeft te maken met risico’s. Met onze zakelijke verzekering zorgt u voor financiële stabiliteit in uw onderneming.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 50. U kunt ook bijgaand offerteformulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderscheidend vermogen

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat uw risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en indien gewenst goed te verzekeren. Ons totaalconcept staat hierin centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat u met deze filosofie als uitgangspunt het best wordt geholpen.

Wij werken met ruim dertig verschillende gespecialiseerde verzekeraars. Geen verzekeraar is hetzelfde. Tussen voorwaarden, premies, clausules en schadeafwikkeling kunnen grote verschillen zitten. Paardekooper, als onafhankelijk, deskundig en ervaren partner op het gebied van zakelijke verzekeringen, kan veel voor u betekenen en u veel voordeel opleveren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke verzekeraars bepaalde risico’s het beste kunnen verzekeren op basis van de meest uitgebreide voorwaarden.

Aanvullende informatie

Ons kantoor is specifiek gericht op de advisering van ondernemers en hun bedrijf/bedrijven. Iedere onderneming heeft te maken met risico’s. Wij streven naar financiële stabiliteit voor uw onderneming. Door verschuiving van de activiteiten van een onderneming, wijzigingen in wetgeving en bijvoorbeeld jurisprudentie is het belangrijk dat een verzekeringsportefeuille actueel is én blijft aansluiten bij de risicobereidheid.

“De kunst van goed verzekeren.” Eduard Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.