Employee benefits

Employee benefits

Voor organisaties is het belangrijk dat werknemers op vakkundige wijze zijn voorzien van de juiste arbeidsvoorwaarden.

Goed geregeld voor uw medewerkers

Werkgevers lopen financiële risico’s door verzuim en arbeidsongeschiktheid van medewerkers. Wij analyseren deze risico’s en adviseren over mogelijke oplossingen. Denk hierbij aan de verzuimverzekering of de mogelijkheid om het WGA risico zelf onder te brengen bij een verzekeraar in plaats van het UWV.

Voordat we u adviseren over een product, zoeken wij eerst expliciet naar de samenhang van de verschillende producten. Hierdoor kunnen we niet alleen inkoopvoordelen realiseren, maar ook de effectiviteit van claimbehandeling verbeteren.

De juiste arbeidsvoorwaarden

Voor organisaties is het belangrijk dat werknemers op vakkundige wijze zijn voorzien van de juiste arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden zijn een collectieve zorgverzekering, een collectief arbeidsongeschiktheidspensioen en een collectieve ongevallenverzekering. De dienstverlening van Paardekooper kenmerkt zich door brede kennis van producten en wetgeving.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Selena - Paardekooper
“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit.” Selena Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.