Paardekooper verzekeringen - Familie en gezondheid

Kidnap & Ransom Verzekering

Met een Kidnap and Ransom verzekering is het financieel belang bij een ontvoering en afpersing verzekerd.

Alle voordelen op een rijtje

 • Beoordeling van de (be)dreiging;
 • Beschermende maatregelen uitvoeren;
 • Toegang tot Risknet;
 • Advies en hulp bij onderhandelingen met ontvoerders of afpersers;
 • Onbeperkte vergoeding van de gemaakte kosten door het crisisteam;
 • Vergoeding van losgeld;
 • Forensisch onderzoek;
 • Familieondersteuning;
 • Juridische bijstand.

De anonimiteit van uw privéleven

In een wereld waarin bedreigingen zoals ontvoeringen en afpersingen helaas voorkomen, is het essentieel om de juiste maatregelen te nemen om uzelf, uw gezin en uw bedrijf te beschermen. Een Kidnap & Ransom verzekering is een gespecialiseerde vorm van verzekering die u financiële bescherming biedt en tevens een breed scala aan diensten om u te helpen in geval van een ernstige bedreiging.

Door het onbegrensde bereik van internet en de komst van onder andere Social Media, gaat de anonimiteit van uw privéleven hier gebukt onder. Vaak is gemakkelijk informatie te achter halen over u, uw privéleven, uw woonadres én uw vermogen. CEO’s, succesvolle ondernemers, vermogende particulieren en publieke personen kiezen dan ook steeds vaker voor een Kidnap and Ransom verzekering.

Een K&R verzekering gaat verder dan alleen financiële compensatie. Het omvat ook preventieve maatregelen en een actieplan om u te ondersteunen in geval van een ontvoering, afpersing of andere vormen van gevaarlijke situaties. Een verzekeringsmaatschappij met ervaring in K&R verzekeringen zal samenwerken met gespecialiseerde crisis consultants en onderhandelaars om u te voorzien van professioneel advies en assistentie tijdens een crisissituatie.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” Robin Paardekooper Private Insurance
kidnap-randsom-verzekeringen-paardekooper

Preventie

Via onze dienstverlening krijgt u toegang tot beveiligingsdeskundigen en –experts die u advies geven over hoe u de (be)dreiging kan reduceren door preventie- en beveiligingsstrategieën. Preventie speelt een cruciale rol bij Kidnap and Ransom verzekeringen. De experts via onze dienstverlening bieden uitgebreid advies over hoe u het risico op ontvoering of afpersing kunt minimaliseren. Dit omvat het beoordelen van de veiligheidsmaatregelen in uw persoonlijke leven en zakelijke omgeving, het identificeren van zwakke punten en het implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen. Door proactief te handelen en preventieve maatregelen te nemen, kunt u het risico op ernstige bedreigingen aanzienlijk verminderen. Dit omvat onder andere:

 • Beoordeling van de dreiging: Een grondige evaluatie van het risiconiveau en de specifieke dreigingen waarmee u mogelijk te maken kunt krijgen.
 • Beschermende maatregelen: Het implementeren van beveiligingsstrategieën om uw veiligheid te verbeteren, zoals het versterken van beveiligingssystemen in uw huis, het opstellen van protocollen voor persoonlijke beveiliging, en het trainen van personeel om dreigingen te herkennen en te vermijden.
 • Toegang tot Crisis respons team: Tijdens een crisissituatie, zoals een ontvoering, afpersing, verdwijning, onwettige aanhouding, hijack, heeft u een gespecialiseerd en ervaren crisisteam tot uw beschikking.
kidnap-randsom-verzekeraar-paardekooper

Crisissituaties

Tijdens een crisissituatie, zoals een ontvoering, afpersing, verdwijning, onwettige aanhouding, hijack, heeft u een gespecialiseerd en ervaren crisisteam tot uw beschikking. De crisisconsultants zorgen voor onder andere:

 • Advies en hulp: Deskundige consultants staan klaar om advies te geven en te helpen bij het onderhandelen met ontvoerders of afpersers. Zij kunnen cruciale begeleiding bieden om de situatie zo vlot en veilig mogelijk op te lossen.
 • Onbeperkte kostenvergoeding: Alle kosten die voortvloeien uit de inzet van het crisisteam worden onbeperkt vergoed. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het veilig terugkrijgen van de betrokken persoon zonder financiële beperkingen.
 • Losgeldvergoeding: Een K&R verzekering kan ook een vergoeding voor losgeld dekken, mits dit juridisch toegestaan is en met de juiste goedkeuringen.
 • Forensisch onderzoek: Na een crisissituatie kan forensisch onderzoek helpen bij het verzamelen van bewijsmateriaal en het identificeren van de betrokken partijen. Dit kan bijdragen aan het onderzoek en het veiligstellen van gerechtigheid.
 • Familieondersteuning: Het crisisteam biedt niet alleen ondersteuning aan het slachtoffer, maar ook aan de familie. Ze helpen hen om te gaan met de emotionele en psychologische gevolgen van de situatie en bieden de nodige begeleiding en advies.
 • Juridische bijstand: Bij crisissituaties kan juridische bijstand van cruciaal belang zijn. Het crisisteam kan u voorzien van de juiste juridische ondersteuning om uw belangen te beschermen en u te begeleiden door het juridische proces.
kidnap-randsom-verzekering-paardekooper

Bescherm wat het belangrijkst is

Bij Paardekooper begrijpen we de complexiteit en gevoeligheid van K&R verzekeringen. We werken samen met gerenommeerde verzekeraars die gespecialiseerd zijn in dit vakgebied en bieden op maat gemaakte oplossingen voor individuen en organisaties. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de juiste verzekering en om u te voorzien van waardevolle preventieve adviezen om uw veiligheid te waarborgen.

Paardekooper biedt ook professionele ondersteuning en advisering rondom uw complete verzekeringssituatie, privé en zakelijk. Hierin worden alle verzekeringen meegenomen en beoordeeld. Ook kan er overkoepelende consistentie worden toegepast in de verzekeringsportefeuille.

Investeer in uw veiligheid en bescherming. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe een Kidnap & Ransom verzekering u kan helpen om met vertrouwen te leven en te ondernemen, ongeacht de potentiële risico’s die u tegenkomt.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Aanvullende informatie Kidnap & Ransom verzekering

Deze verzekering is met name bedoeld voor de waarborging van de veiligheid van u en uw naasten, bijvoorbeeld tijdens verblijf in het buitenland. De dekking is zowel preventief als curatief van karakter en biedt directe toegang tot een uitgebreid, wereldwijd netwerk van specialisten in geval van nood. Uw polis verleent u onbeperkt en 24/7 toegang tot een crisis respons team, ingesteld op het spoedig en adequaat oplossen van de navolgende, mogelijke situaties:

 • Verdwijning;
 • Ontvoering (incl. ‘express kidnapping’);
 • Afpersing en bedreiging;
 • Illegale detentie.

Crisisrespons

Onder de dekking valt een onbeperkte ondersteuning door het responsteam, dat ondersteunt bij onder meer:

 • Uitleg en preventie;
 • Onderhandeling met eisers;
 • Contact lokale autoriteiten
 • Beschikbaar stellen en betalen losgelden inclusief logistiek;
 • Tijdelijke veiligheidsmaatregelen;
 • Alle mogelijke reis- en verblijfskosten;
 • Juridische kosten;
 • Ongevallendekking;
 • Rehabilitatie en nazorg.

U kunt naast uw gezin ook andere personen toevoegen op de polis. Bijvoorbeeld andere familieleden, huispersoneel, etc. De polis kan ook worden afgesloten op naam van uw Holding.

Contact opnemen

Met een Kidnap and Ransom verzekering is het financieel belang bij een ontvoering en afpersing verzekerd via Paardekooper Private Insurance. Neem contact met ons op voor meer informatie.