Private Insurance Network

Paardekooper Private Insurance is mede-initiatiefnemer van het Private Insurance Network. Dit betreft een uniek samenwerkingsverband van vijf gespecialiseerde verzekeringskantoren, gevestigd in zowel Nederland als België.

Uniek samenwerkingsverband

Het Private Insurance Network is een uniek samenwerkingsverband van een vijftal Nederlandse en Belgische middelgrote assurantiebedrijven die de expertise en ervaring op het gebied van verzekeren van risico’s samenbrengen. Via het Private Insurance Network zijn we nog beter in staat om u de allerbeste verzekeringsoplossingen aan te bieden.

Diensten en preventie - Huis

Wij kennen uw profiel

Doordat we veel klanten uit de bovenkant van de particuliere markt in onze portefeuilles hebben, kunnen we ons beter inleven in uw risico’s en deze dus beter vertalen naar passende oplossingen. Wij kennen uw profiel als geen ander en daar heeft u voordeel van. Deze samenwerking wordt verder onderstreept in het gemeenschappelijk volmachtbedrijf: Private Insurance Assuradeuren. Door de inkoopkanalen te bundelen kunnen verzekeringsoplossingen beter en sneller aangeboden worden.

Sebastiaan - Paardekooper
“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant.” SEBASTIAAN Paardekooper Private Insurance