Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Gaat u vaak op vakantie? Met onze doorlopende reisverzekering bent u altijd verzekerd van de hulp van de SOS-alarmcentrale.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand offerteformulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Paardekooper reisverzekering

Gaat u vaak op vakantie? Met de doorlopende reisverzekering van Paardekooper bent u altijd verzekerd van de hulp van de S.O.S.-alarmcentrale. De alarmcentrale is het meest belangrijke deel van de doorlopende reisverzekering. Zij biedt adequate hulp in binnen- en buitenland bij ongelukken of repatriëring. Naast de S.O.S.-alarmcentrale bent u – afhankelijk van de gekozen dekking – ook verzekerd tegen financiële ongemakken. Denk aan zoekgeraakte bagage of medische kosten.

 

Wat is er gedekt?

Standaard is verzekerd: persoonlijke hulpverlening, werelddekking, wintersport, bagage en maximale reisduur van 365 dagen.

Aanvullend kunt u zaken meeverzekeren als geld, geneeskundige kosten, ongevallen, pechhulp, annuleringsdekking en uw zakenreis.

Eduard - Paardekooper
“De kunst van goed verzekeren.” Eduard Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.