Alles afgestemd op uw wensen

Vertel ons gerust uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een verzekering aanbieden met bijzondere dekkingen, speciaal afgestemd op uw wensen als vastgoed eigenaar.

Risicobeheer van een onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich. Het gaat verder dan alleen het zo voordelig mogelijk verzekeren van panden. Paardekooper is al 30 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van (commercieel) vastgoed. Ook beheren wij veel onroerend goed portefeuilles. Wij bieden verzekeringen op maat voor vastgoed portefeuilles vanaf een herbouwwaarde van € 10.000.000,-.

Vastgoed en onroerend goed verzekering

Vastgoed portefeuille

Risicobeheer van een vastgoed en onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich. Wij kijken verder dan alleen het verzekeren van panden.

VVE verzekering

VVE

U dient de VvE, en daarmee de leden, goed te verzekeren. Vanuit onze expertise bieden we verzekeringen specifiek ontwikkeld voor VvE’s.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Anne - Paardekooper
“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” Anne Paardekooper Private Insurance