Alles afgestemd op uw wensen

Vertel ons gerust uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een verzekering aanbieden met bijzondere dekkingen, speciaal afgestemd op uw wensen als vastgoed eigenaar.

Risicobeheer van een onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich. Het gaat verder dan alleen het zo voordelig mogelijk verzekeren van panden. Paardekooper is al 30 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van (commercieel) vastgoed. Ook beheren wij veel onroerend goed portefeuilles. Wij bieden verzekeringen op maat voor vastgoed portefeuilles vanaf € 2.500.000,-.

Vastgoed portefeuille

Risicobeheer van een vastgoed en onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich. Wij kijken verder dan alleen het verzekeren van panden.

VVE

U dient de VvE, en daarmee de leden, goed te verzekeren. Vanuit onze expertise bieden we verzekeringen specifiek ontwikkeld voor VvE’s.

“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” Anne Paardekooper Private Insurance
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 50. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.