Cyberverzekering

Cyberverzekering (particulier)

Met een aanvullende dekking ‘Cybersecurity‘ zijn u en uw gezin verzekerd tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Cybersecurity verzekering

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere woningen, waardevolle inboedels, kunstverzamelingen en kostbaarheden. In het verlengde hiervan verzekeren wij ook de risico’s voor u en uw gezin.

 

Met een aanvullende dekking ‘Cybersecurity‘ zijn u en uw gezin verzekerd tegen de gevolgen van cybercriminaliteit zoals:

  • Cyberafpersing.
  • Schade aan de online-reputatie.
  • Verlies van geld op rekening van identiteitsfraude.
  • Invaliditeit en overlijden als gevolg van geweld.
  • Crisis response bij ontvoering.

ESET

Wanneer u te maken krijgt met cybercriminaliteit, kunt u gebruik maken van de service van ESET. ESET is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor de digitale wereld. Wanneer er sprake is van geweld of ontvoering staat Control Risks klaar om u te begeleiden. Control Risks is een internationale partner met jarenlange ervaring in deze stressvolle crisissituaties.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” Robin Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.