Sieraden & horloges

Verzekeren bij Paardekooper Private Insurance

Sieraden en horloges verzekeren

Bent u in het bezit van mooie, kostbare sieraden of horloges, dan wilt u natuurlijk dat deze goed verzekerd zijn tegen schade en diefstal. Op een standaard inboedelverzekering zijn sieraden en horloges beperkt meeverzekerd. Daarom biedt een separate kostbaarhedenverzekering de oplossing voor de bescherming van uw bijzondere bezit.

Sieraden

De kostbaarhedenverzekering van Paardekooper biedt u de totaaloplossing voor de bescherming van uw kostbare eigendommen, zoals sieraden verzekeren.

Horloges

Wij adviseren u uw horloges door middel van een taxatie op een aparte kostbaarhedenpolis te verzekeren.

Horloges verzameling

Heeft u een kostbare horlogeverzameling en wilt u deze verzekeren? Met een combinatiedekking kunt u uw verzameling goed verzekeren.

“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” Anne Paardekooper Private Insurance
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.