Sieraden - kostbaarheden verzekering

Sieraden

Sieraden zijn in een standaard inboedelverzekering beperkt verzekerd.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen

Onderstaand treft u een aantal onderscheidende kenmerken aan van de separate kostbaarhedenverzekering:

  • Allrisk condities.
  • Werelddekking.
  • Geen eigen risico.
  • Schade-uitkering conform (geldig) taxatierapport.
  • Premiekorting bij dekking diefstal uit huis, kluisdekking of combinatiedekking.

Aanvullende informatie

Financiële planning

Standaard inboedelverzekering

Zo geldt er vaak een maximum vergoeding van € 6.000,- en beperkt de dekking zich veelal tot diefstal uit de woning. De kostbaarhedenverzekering van Paardekooper biedt u de totaaloplossing voor de bescherming van uw kostbare eigendommen, zoals sieraden verzekeren.

Sieraden verzekeringen

Het gemak van een combinatiedekking

Mocht u in het bezit zijn van een grotere collectie sieraden en horloges dan is een allrisk werelddekking niet noodzakelijk. Immers, u draagt niet al uw kostbaarheden tegelijkertijd. Paardekooper biedt u daarom de combinatiedekking aan. Uw totale collectie is hierbij verzekerd en een afgesproken bedrag hiervan is buiten de kluis, wereldwijd verzekerd. Met voor u als voordeel: een aanzienlijke besparing op de premie.

Taxatie

Als uitgangspunt voor uw kostbaarhedenverzekering geldt een onderbouwing door middel van een taxatierapport of aankoopnota’s. Uw eigendommen verzekeren conform de taxatiewaarde heeft als voordeel dat uw eigendommen altijd voor de actuele waarde verzekerd zijn. Wij adviseren u daarom ook uw tussentijdse aankopen op tijd bij ons aan te melden.

Ook adviseren wij u, gelet op de marktontwikkeling en aanzienlijke waardestijging van de afgelopen jaren, uw kostbaarheden tijdig te laten hertaxeren.

U kunt hiervoor gebruik maken van taxateurs uit ons netwerk. Wij werken samen met een select aantal taxateurs die een bewezen staat van dienst hebben en over jarenlange expertise beschikken. Onze ‘partners in business’ helpen u professioneel, discreet en persoonlijk.

Laurens - Paardekooper
“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough.” Laurens Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.