Villa’s en landhuizen verzekeren

Zorgeloos verzekerd met een verzekering afgestemd op de bijzondere kenmerken van villa’s en landhuizen.

 

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 750.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huizen in het hogere segment

Het verzekeren van exclusieve villa’s en landhuizen is ruim 30 jaar onze specialisatie. De verzekeringen van Paardekooper zijn afgestemd op de bijzondere kenmerken van uw villa of landhuis. Wij bieden u een concurrerende premie aan in combinatie met zeer uitgebreide verzekeringsvoorwaarden en allrisk-condities.

Aanvullende informatie

Inspectie en waardebepaling

Het verzekeren van villa’s en landhuizen vraagt om maatwerk. Daarom kunt u bij ons de herbouwwaarde van uw bezit laten vaststellen door een externe bouwkundige. U ontvangt hiervan een inspectierapport met preventieadviezen en een adviesbedrag herbouwwaarde. Verzekeren conform deze waardebepaling heeft als voordeel dat onderverzekering wordt voorkomen.

Luxe inboedel en kostbaarheden

Het bezit van een villa of landhuis gaat vaak gepaard met een luxe inboedel en eventuele kostbaarheden zoals kunst, antiek, sieraden en horloges. Wij adviseren u de verzekering voor de inboedel en eventuele kostbaarheden bij dezelfde specialist af te sluiten.

“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” ANNE Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.