Diensten en preventie

Naast de zekerheid van een verzekering is ook het nemen van de juiste preventiemaatregelen een belangrijke stap.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wij nemen uw aanvraag voor uw exclusieve auto graag in behandeling vanaf een waarde van € 75.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 30. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraken met verschillende partijen

Verzekeraars hanteren soms bepaalde eisen bij het afsluiten van een verzekering. Wij hebben met verschillende partijen afspraken gemaakt voor bijvoorbeeld het inbouwen van een alarm of het laten taxeren van uw auto.

Aanvullende informatie

Taxatie

Om de kwaliteit van het taxatierapport te waarborgen, en dus ook uw autoverzekering, stellen verzekeraars hoge eisen aan de taxateur.

Beveiliging

Er zijn specifieke beveiligingseisen. Lees hier meer over de verschillende alarmsystemen.

LoJack peilzender

Het LoJack systeem is een passief werkend systeem. Dat wil zeggen dat het systeem geen signalen verstuurt en geen privacygevoelige informatie verzamelt.

Waarderegeling

Uw oldtimer of exclusieve auto kunnen wij voor u verzekeren op basis van nieuwwaarde, aanschafwaarde, dagwaarde of taxatiewaarde.

“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough.” LAURENS Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.