Porsche verzekeren

Auto beveiliging

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

Wij nemen uw aanvraag voor uw exclusieve auto graag in behandeling vanaf een waarde van € 75.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beveiligingseisen

In sommige gevallen hanteren verzekeraars specifieke beveiligingseisen bij het afsluiten van een verzekering. Deze zijn sterk afhankelijk van het merk en type auto. Bovendien verschilt dit ook per verzekeraar.

Vaak is dit het geval bij diefstalgevoelige auto’s en exclusieve auto’s met een hoge verzekerde waarde. Wij van Paardekooper adviseren u graag hoe u uw auto zo goed en zo veilig mogelijk kunt verzekeren.

Aanvullende informatie

Soorten alarmsystemen

  • VbV/SCM startonderbreker (voorheen: Autoalarm klasse 1)

Alle Europese auto’s die vanaf 1998 zijn geproduceerd, hebben een dubbele startonderbreking. Een startonderbreker schakelt automatisch in wanneer de sleutel uit het contact wordt gehaald. Bij deze beveiligingsklasse is er sprake van minimaal twee automatisch ingeschakelde blokkeringen. Dit zijn een blokkering van de startmotor en een blokkering van een ander systeem in het voertuig. Dit is meestal de brandstofvoorziening. Bij deze alarmklasse is er geen sprake van een inbraakdetectie of alarmering.

 

  • VbV/SCM alarmsysteem (voorheen: Autoalarm klasse 2)

Dit alarmsysteem beschikt naast een startonderbreker ook over inbraakdetectie. Bij het forceren van de autodeuren, de achterklep en de motorkap gaat er een optisch alarm af en gaan de autolampen knipperen. Het alarmsysteem is niet gekoppeld aan een alarmcentrale.

  • VbV/SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen: Autoalarm klasse 3)

Naast de beveiliging van Autoalarm klasse 2 beschikt de auto ook over hellingshoekdetectie, omtrekdetectie en interieurdetectie. Op het moment dat de hellingshoek van de auto verandert, gaat er een alarm af.

 

  • VbV/SCM voertuigvolgsysteem (voorheen: Autoalarm klasse 4/5)

Dit systeem heeft als doel uw auto zo snel mogelijk te lokaliseren bij diefstal in heel Europa. Zodra een auto wordt gestolen, of in beweging komt zonder motorcontact, gaat er een melding naar de PAC-meldkamer. Het traceren van de auto gebeurt met behulp van GPS-positiebepaling en GSM. Bij dit alarm moet ook een abonnement voor de meldkamer worden afgesloten.

Anne - Paardekooper
“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” ANNE Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.