Paardekooper

Familiebedrijf

Paardekooper is in 1991 opgericht door Eduard Paardekooper, en bestaat daarmee 30 jaar. Het team bestaat inmiddels uit circa 30 specialisten die hun relaties integraal bedienen. Inmiddels is ook de 2de generatie in het bedrijf te vinden. Thomas Paardekooper voert de dagelijkse leiding van het bedrijf. Eduard: “Onze cliënten vinden het prettig dat ook Thomas bij het bedrijf is betrokken. Het zorgt voor vertrouwen en continuïteit. Daarnaast merk ik dat onze relaties – vaak zelf ook ondernemer met een eigen bedrijf – liever zaken doen met bedrijven waarvan ze de eigenaar kennen. Het contact met ons verloopt natuurlijk heel anders dan het contact met een grote verzekeraar met een callcenter. Dat praat toch anders.”

Over ons - Paardekooper

Specialist in niches

Door ons te focussen op vermogende particulieren, ondernemers en families, hebben wij veelvuldig te maken met bijzondere bezittingen en hobby’s. Wij hebben hier door de jaren heen, veel kennis over opgedaan en ons hierdoor gespecialiseerd in specifieke niches. Eigen specialisten, maatwerkproducten en gespecialiseerde verzekeraars vormen hiervoor de perfecte mix. Zij zorgen voor de beste oplossing op verzekeringsgebied. U merkt dit allereerst aan de scherpe premie en de custom-made verzekering. En mocht u schade krijgen, dan kunt u vertrouwen op de hulp van geselecteerde professionals die vertrouwd zijn met uw bezit en specifieke wensen.

Over ons - Familiebedrijf

Marktsegment

Paardekooper Private Insurance in Bilthoven heeft een 100% focus op een select marktsegment. Dit zijn vermogende particulieren, ondernemers en families. Oprichter en eigenaar Eduard Paardekooper: “Wij zijn één van de zeer weinige verzekeringskantoren in Nederland, die zich hebben toegelegd op dit kleine, maar bijzondere marktsegment. Dat is wat ons onderscheidt van bijna alle verzekeringskantoren in Nederland.”

“Doorgaans zijn onze cliënten ondernemer, hebben een bedrijf of bezitten onroerend goed. In veel gevallen zijn ze – zonder zich er bewust van te zijn – de reguliere banken en verzekeraars ontgroeid. Dit geldt zowel voor de standaardproducten als de standaarddienstverlening. Internet biedt dan ook geen oplossing. Vanaf dat moment pakken wij het op.”

Paardekooper - Over ons

Gehele verzekeringsportefeuille in kaart gebracht

Als klanten bij Paardekooper aankloppen hebben ze hun verzekeringen bij verschillende banken, intermediairs of internetverzekeraars ondergebracht. Hierbij is het overzicht zoek geraakt. Met het speciaal ontwikkelde ‘totaalconcept’ van Paardekooper wordt de gehele verzekeringssituatie in kaart gebracht. De mensen van Paardekooper kijken met een helikopterview naar de verzekeringsportefeuille. Dit leidt tot het best mogelijke advies. Vaak is dit de start van een jarenlange relatie. Lees meer over het totaalconcept.

Al uw kostbare eigendommen goed verzekerd

Paardekooper Private Insurance richt zich op álle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van de vermogende particulier. Dat is het grote onderscheid ten opzichte van bijna alle andere verzekeringskantoren in Nederland.

  • Familiebedrijf met één aanspreekpunt voor alle verzekeringen.
  • Kennis en specialisme in specifieke niches.
  • Totaalconcept voor de gehele verzekeringsportefeuille.
  • Alles afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Het best mogelijke advies

We kijken met een helikopterview naar uw verzekeringsportefeuille. Rekening houdend met uw persoonlijke situatie, voorkeuren én risicobereidheid. Dit leidt tot het best mogelijke advies. Vaak is dit de start van een jarenlange relatie.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Laurens - Paardekooper
“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough.” LAURENS Paardekooper Private Insurance