Jachtverzekering

Uw bijzondere jacht vraagt om een bijzondere verzekering: een jachtverzekering, nauwgezet afgestemd op úw situatie en wensen.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 30. U kunt ook onderstaand formulier invullen en opsturen. Wij nemen uw aanvraag voor een jachtverzekering graag in behandeling vanaf een waarde van € 100.000,-.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitgebreide mogelijkheden

Uw bijzondere bezit vraagt om een bijzondere verzekering. Wij kunnen u een jachtverzekering aanbieden, nauwgezet afgestemd op úw situatie en wensen.

Paardekooper heeft ruime ervaring met het verzekeren van jachten. U zult zich verbazen over de uitgebreide mogelijkheden voor het optimaal verzekeren van uw schip en optioneel uw bemanning. Naast het afdekken van uw aansprakelijkheid als eigenaar, kunt u uiteraard ook kiezen voor een, eventueel beperkte, cascoverzekering voor uw vaartuig. Wenst u eveneens de (im)materiële schade aan uw passagiers of bemanningsleden te verzekeren? Ook dat kan.

“Goed verzekeren kost geld, maar kan kapitalen schelen.” Christine Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.