Diensten en preventie - Huis

Diensten & preventie

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid.

De juiste preventiemaatregelen

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Naast de zekerheid van een verzekering, kan dit ook gegenereerd worden door het nemen van de juiste preventiemaatregelen.

In sommige gevallen wordt het zelfs verplicht gesteld door de verzekeringsmaatschappij. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een kluis welke aan specifieke voorwaarden moet voldoen wanneer er sprake is van een substantiële waarde aan sieraden.

Kunst en kostbaarheden - Paardekooper

Taxatie

Met een taxatie van uw inboedel, kunst, antiek, sieraden en horloges kunt u het te verzekeren bedrag laten vaststellen.

Alarmbeveiliging - kunst en kostbaarheden - diensten en preventie

Alarmbeveiliging

Een deugdelijke inbraakbeveiliging verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Inbrekers kiezen immers liever een huis waarin ze ongestoord hun gang kunnen gaan.

Kunst en kostbaarheden - diensten en preventie

Kluis(zen)

Veel woninginbraken zijn gericht op sieraden en horloges. Met een inbraakwerende kluis in uw woning kunt u uw waardevolle kostbaarheden veilig bewaren.

Onze businesspartners

Wij werken samen met een select aantal bedrijven die bij ons een bewezen staat van dienst hebben, over jarenlange expertise beschikken en zich als ‘businesspartner’ bewezen hebben.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Eduard - Paardekooper
“De kunst van goed verzekeren.” Eduard Paardekooper Private Insurance