Kunst en kostbaarheden - diensten en preventie

Kluis(zen)

Veel woninginbraken zijn gericht op sieraden en horloges.

Contact voor vrijblijvende offerte

Paardekooper werkt al jaren nauw samen met beveiligingsbedrijven. Zij kunnen u vrijblijvend adviseren welke kluis geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Wilt u zo’n advies? Bel één van onze verzekeringsspecialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. Zij brengen u graag in contact met van onze gespecialiseerde businesspartners.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is een kluis verplicht?

Met een inbraakwerende kluis in uw woning kunt u uw waardevolle kostbaarheden veilig bewaren. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een bankkluis.

De meeste verzekeraars stellen een inbraakwerende kluis als vereiste bij een kostbaarhedenverzekering met een verzekerd bedrag vanaf € 50.000,-. Kluizen zijn er in diverse soorten – brandwerend en inbraakwerend – en maten.

Aanvullende informatie

Euronorm gecertificeerde kluis

Een inbraakwerende kluis is gecertificeerd volgens de Europese normering EN1143-1. De Grade of risico-klasse van de kluis bepaalt de waardeberging in contant geld.

De maximale waardeberging voor kostbaarheden is afhankelijk van een professionele verankering of inbouw, plaatsing van de kluis in een door het alarm gedetecteerde ruimte of trildetector op de kluis en de wijze van alarmopvolging. Bij grotere collecties adviseren wij u een extra kluis te plaatsen. Deze dient als afleidingskluis.

Selena - Paardekooper
“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit.” Selena Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.