Oldtimer verzekering

Klassieke auto’s verzekerd met een moderne verzekering. Al voor auto’s vanaf 10 jaar oud.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 30. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Young one’s

Paardekooper is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Bij ons kunt u een oldtimer verzekering afsluiten voor auto’s vanaf 10 jaar oud, de zogenaamde Young one’s. Veel andere verzekeraars hanteren een grens van 25 jaar.

Wij verzekeren uw oldtimer vanaf € 75.000,- totale waarde.

Aanvullende informatie

Taxatie

Voor het verzekeren van een klassieker dient u een taxatierapport te overleggen. Hiermee bent u 24 tot 36 maanden lang verzekerd van een vaste waarde bij schade. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de gehele verzekerde som uitgekeerd.

Kilometers

Het aantal te rijden kilometers is variabel van 3.000 tot maximaal 10.000 km per jaar.

Dekking bij rally en in het buitenland

Uw auto is standaard verzekerd bij deelname aan behendigheid-, oriëntatie- en puzzelritten, waarbij het snelheidselement geen rol speelt. Uiteraard is de WA-dekking in alle EU landen en de landen rondom de Middellandse Zee meeverzekerd.

“De kunst van goed verzekeren.” EDUARD Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.