Passende dienstverlening

Als de omvang en waarde van uw bezit toeneemt, voldoen standaard verzekeringsproducten en dienstverlening niet meer. U kunt dan vaak niet meer bij de reguliere aanbieders terecht.

 

Paardekooper

Één aanspreekpunt

Door onze 100% focus op vermogende relaties en ondernemers, vormen wij één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Bij Paardekooper Private Insurance maken we daarom private écht persoonlijk, afgestemd op uw persoonlijke situatie, voorkeuren én risicobereidheid. Ook als dat minder verzekeringen betekent.

Paardekooper

Zo realiseren we de optimale verzekeringssituatie

Met expertise, betrokkenheid en excellente service, bieden wij continuïteit en rust. Zo dragen wij bij aan het welbevinden van onze vermogende relaties. Dat is verzekeren rechtstreeks uit het DNA van de familie Paardekooper.

Samen van start

Ons startpunt bij nieuwe relaties, zowel particulier als zakelijk, is een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit geeft een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens doen wij een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Zo nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen – eventueel na een waardebepaling – en geven wij advies om tot de meest optimale dekking te komen.

 

Werkwijze Paardekooper

Wij bieden het geheel

Een overzichtelijk geheel. Eén aanspreekpunt. Een uitgebreidere dekking en meer service. Nieuwe relaties zijn gecharmeerd van onze professionaliteit en persoonlijke aanpak. Zij bevelen ons daarna vaak aan in hun eigen netwerk.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Eduard - Paardekooper
“De kunst van goed verzekeren.” EDUARD Paardekooper Private Insurance