Samen van start

Ons startpunt bij nieuwe relaties, zowel particulier als zakelijk, is een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit geeft een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens doen wij een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Zo nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen – eventueel na een waardebepaling – en geven wij advies om tot de meest optimale dekking te komen.

 

Wij bieden het geheel

Een overzichtelijk geheel. Eén aanspreekpunt. Een uitgebreidere dekking en meer service. Nieuwe relaties zijn gecharmeerd van onze professionaliteit en persoonlijke aanpak. Zij bevelen ons daarna vaak aan in hun eigen netwerk.

“De kunst van goed verzekeren.” EDUARD Paardekooper Private Insurance
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand offerteformulier invullen en opsturen.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.