Overlijdensrisico verzekering

In enkele minuten kan een gezinssituatie volledig veranderen. Met onze overlijdensrisicoverzekering komt niemand voor verrassingen te staan.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 40. U kunt ook bijgaand offerteformulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed geregeld voor later

In enkele minuten kan een gezinssituatie volledig veranderen. Wat zijn de financiële risico’s? Wat als u iets overkomt? Hoe moet het dan met de hypotheek? Of met de studie van de kinderen?

Het is niet het leukste onderwerp, maar wel één van de belangrijkste. Nabestaanden worden al te vaak extra gedupeerd. Niet alleen is er de emotionele klap, ook financieel kunnen er problemen ontstaan.

Staat u er wel eens bij stil wat de financiële gevolgen kunnen zijn als u of uw partner voortijdig komt te overlijden? De realiteit is vaak dat:

  • Cyberafpersing.
  • Schade aan de online-reputatie.
  • Verlies van geld op rekening van identiteitsfraude.
  • Invaliditeit en overlijden als gevolg van geweld.
  • Crisis response bij ontvoering.
“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” Anne Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.