Vastgoed en onroerend goed verzekering

Vastgoed portefeuille

Risicobeheer van een vastgoed en onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich. Wij kijken verder dan alleen het verzekeren van panden.

Kenmerken

  • Weinig tot geen dekkingsbeperkingen.
  • Kosteloze herbouwwaardebepaling.
  • Huurderving 20% van de herbouwwaarde met een maximale uitkeringstermijn van 2 jaar (standaard is dit 10% met een maximum uitkeringstermijn van 1 jaar).
  • Nieuwe aankopen automatisch meeverzekerd.
  • Begeleidingskosten van beheerders bij schade.
  • Dekkingsbescherming indien het gebruik en/of bestemming van het gebouw is gewijzigd.
  • Persoonlijke dienstverlening en schadeafhandeling.

Unieke dekking – onroerend goed verzekering

Door onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij verzekeringen aan, specifiek ontwikkeld voor onroerend goed portefeuilles. Naast scherpe tarieven en een uitgebreide dekking, ziet u bijgaand een aantal unieke kenmerken:

Specialisatie – het verzekeren van een onroerend goed portefeuille

Risicobeheer van een onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich en gaat verder dan enkel het voordelig verzekeren van panden. De risico’s bij het exploiteren van vastgoed vragen om specifieke verzekeringsoplossingen. Naast een scherpe premie is het belangrijk dat de juiste voorwaarden én clausules van toepassing zijn.

In de regel zien wij dat u als onroerend goed eigenaar allerlei verplichtingen krijgt opgelegd die in de praktijk niet of nauwelijks uitvoerbaar zijn! De consequentie hiervan is dat u in bepaalde situaties geen of onvoldoende dekking heeft. Goed advies en een correcte polis zijn een absolute noodzaak.

Jarenlange ervaring

Paardekooper is al sinds 1991 gespecialiseerd in het verzekeren van commercieel vastgoed. Ook beheren wij veel onroerend goed portefeuilles, van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring hebben wij specifieke producten ontwikkeld die zijn afgestemd op de wensen van particuliere vastgoed eigenaren.

Vastgoed portefeuille

Aansprakelijkheid

Daarnaast is het belangrijk aandacht te besteden aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Vastgoedeigenaren zijn verantwoordelijk voor schade die wordt veroorzaakt door het gebouw dat zij bezitten. Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Er zijn diverse aansprakelijkheidsrisico’s. Wij helpen u deze te beoordelen en u hiervoor passend te verzekeren.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” Robin Paardekooper Private Insurance