• Veelal een lagere premie.
  • Uitgebreidere voorwaarden zonder beperkende clausules.
  • Géén eigen risico’s bij een eventuele schade.
  • Géén maximering van verzekerde bedragen bij schade-uitkeringen.
  • Ook bij deelschade wordt het volledige bedrag vergoed.

Voordelen

Bijgaand enkele voordelen van een speciale kunst- en kostbaarhedenverzekering ten opzichte van een standaard inboedelverzekering.

Kunst- en antiekpolis

Hoe omvangrijker en waardevoller uw bezit, hoe groter uw zorgen en inherent hieraan: uw behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van uw luxe inboedel en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges met een kunst- en kostbaarhedenverzekering, is maatwerk voor specialisten en is dus bij Paardekooper in veilige handen.Uw luxe inboedel en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges zijn in veilige handen.

Kunst en antiek zijn in uw standaard inboedelverzekering slechts tot bepaalde hoogte meeverzekerd. Naast de maximering van het verzekerde bedrag is ook de dekking veelal beperkt. Als u kunst en/of antiek bezit vanaf een waarde van € 100.000,-, dan adviseren wij u deze apart te verzekeren op een speciale kunst- en antiekpolis. Wij nemen uw kunstverzekeringaanvraag in behandeling vanaf een waarde van € 100.000,-.

Kunst verzekering

Kunst

Van schilderijen en antiek meubilair tot beelden en glascollecties. Wij delen uw passie. Dat vertaalt zich in onze kunstverzekering.

Sieraden en horloges - kostbaarhedenverzekering

Sieraden en horloges

Al uw mooie, kostbare sieraden of horloges zijn goed verzekerd tegen schade en diefstal met onze kostbaarhedenverzekering.

Diensten en preventie - Huis

Diensten en preventie

Naast de zekerheid van een verzekering is ook het nemen van de juiste preventiemaatregelen een belangrijke stap.

PAN Amsterdam

PAN Amsterdam

Gezien onze passie voor kunst zijn wij partner van PAN Amsterdam, de jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design.

Kunst en kostbaarheden - Paardekooper

Taxatie

U kunt uw kunstvoorwerpen en kostbaarheden als sieraden en horloges laten taxeren. Dit adviseren wij u ook. Verzekeren conform de taxatie heeft als groot voordeel dat uw bezittingen verzekerd zijn voor de juiste waarde en onderverzekering voor 5 jaar is uitgesloten.

PAN Amsterdam

Kunstbeurs PAN Amsterdam

Wij zijn partner van kunstbeurs PAN Amsterdam. Deze jaarlijkse en eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design biedt keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst en kostbare bezittingen, voelt de samenwerking met PAN Amsterdam als een logische keuze.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Christine - Paardekooper
“Goed verzekeren kost geld, maar kan kapitalen schelen.” Christine Paardekooper Private Insurance