Alarmbeveiliging - kunst en kostbaarheden - diensten en preventie

Alarmbeveiliging

Een deugdelijke inbraakbeveiliging verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is een alarm verplicht?

Een deugdelijke inbraakbeveiliging verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Inbrekers kiezen immers liever een huis waarin ze ongestoord hun gang kunnen gaan.

De meeste verzekeraars stellen een alarm met doormelding als eis op het moment dat het verzekerde bedrag meer bedraagt dan € 250.000,- of als de waarde van bij inbrekers populaire, draagbare artikelen, zoals computerapparatuur, sieraden of contant geld, meer bedraagt dan € 50.000,-.

Aanvullende informatie

BORG gecertificeerde alarmbeveiliging

Een BORG gecertificeerd bedrijf adviseert, ontwerpt en installeert voor u een beveiliging op maat. Een inbraakbeveiliging bestaat uit organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Organisatorische maatregelen zijn onder andere goed sleutelbeheer, beveiligingsverlichting, het voorkomen van zichtbare afwezigheid en het wegnemen van opklimmogelijkheden.

Bouwkundige maatregelen zorgen voor een bepaalde mate van inbraakwerendheid uitgedrukt in tijd. Denk hierbij aan goedgekeurde sloten, afscherming van gevelopeningen, veiligheidsglas en versterkte deuren. Bij elektronische maatregelen moet u denken aan een alarmsysteem met detectoren en bewegingsmelders met een doormelding naar de meldkamer van een Particuliere Alarm Centrale.

Belangrijk aspect hierbij is het jaarlijkse onderhoud van het alarmsysteem. Paardekooper werkt nauw samen met diverse beveiligingsadviesbureaus. Zij adviseren u graag welke beveiliging het best geschikt is voor uw woning.

Christine - Paardekooper
“Goed verzekeren kost geld, maar kan kapitalen schelen.” Christine Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.