Jacht verzekeringen - Paardekooper

Uw jacht laten verzekeren met een jachtverzekering via Paardekooper Private Insurance.

Uw luxe jacht verdient het allerbeste. Of u nu op de Friese meren of de Middellandse zee vaart; op basis van onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat alleen het beste goed genoeg is. Door een bootverzekering bij Paardekooper Private Insurance af te sluiten kunt u zorgeloos genieten van uw jacht. U zult zich verbazen over de uitgebreide mogelijkheden van het optimaal verzekeren van uw jacht en eventueel uw bemanning. De minimale waarde van uw jacht dient een waarde van €100.000 te hebben om uw aanvraag in behandeling te nemen.

Wat is het belang van een goede jachtverzekering?

Rust, gemak en zekerheid. Als bezitter van een jacht bent u aansprakelijk voor de schade die u met uw vaartuig onverhoopt veroorzaakt aan derden. Dit geldt voor zowel zeiljachten als jachten zonder zeil, zoals super- en motorjachten. Naast het afdekken van uw aansprakelijkheid als eigenaar, kunt u uiteraard ook kiezen voor een, eventueel beperkte, cascoverzekering voor uw jacht. Hiermee bent u aanvullend verzekerd voor schade aan uw eigen vaartuig. Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt in dergelijke situaties beperkte dekking. Bovendien verzekeren veel particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen enkel vaartuigen met een motorvermogen tot 4 pk of een zeiloppervlak tot 16 m2. Om deze reden is in de meeste gevallen een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering voor uw jacht een absolute noodzaak.

Waar ben ik en mijn jacht tegen verzekerd?

U kunt ervoor kiezen om alle gevaren waaraan uw jacht blootgesteld wordt te verzekeren en keuze te maken uit diverse dekkingsvarianten. Zo kunt u onder andere de volgende dekkingsvarianten overwegen mee te nemen: diefstal, brand, overmacht, zinken, grondberoering en aanvaring. Zo bent u ook verzekerd voor de schade die door uzelf is aangebracht, door een ander én als er geen schuldige aan te wijzen is. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u ook ingedekt als u schade maakt aan het vaartuig van een ander. Aanvullend kunt u opvarenden ook verzekeren tegen immateriële schade.

Het vaargebied waar u (heen) gaat varen is bepalend voor uw verzekering en premie. Bij Paardekooper bieden wij verzekeringen voor de volgende vaargebieden:

  • Nederland (inclusief zeedekking)
  • Europa (inclusief zeedekking)
  • Wereldwijde dekking
jacht-laten-verzekeren-paardekooper

Soorten jachten en type verzekeringen

Wij verzekeren, leveren maatwerk en zorgen dat u volledige dekking heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij schade. Alle soorten jachten variërend van motor-, zeil- tot superjacht verzekeringen. Ook jachten van diverse merken zoals Heesen, Feadship Wajer, Oyster Yacht en Waterdream zijn bij ons in veilige handen. Van een kleine tot grote jacht: voor elk type hebben wij een passende verzekering. Uw bijzondere jacht vraagt immers om een bijzondere jachtverzekering, die aansluit op uw behoeften en wensen.

Het afsluiten van een jachtverzekering bij Paardekooper biedt vele voordelen, namelijk:

  • Verzekeren o.b.v. taxatie- of aankoopwaarde
  • 3 jaar aanschafwaarderegeling
  • Speciale verzekering voor eventueel bemanning
  • Gespecialiseerde verzekeraars
  • Snelle en persoonlijke schadebehandeling
  • Volgboot, ongevallendekking, rechtsbijstand en hoger bedrag inboedel optioneel mee te verzekeren
jacht-laten-verzekeren-paardekooper-private-insurance

Jacht verzekeren op basis van taxatie of de aankoopwaarde

Wij verzekeren uw jacht op basis van een taxatie of de aankoopwaarde. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste dekking. Bij ons geldt er een aanschafwaarderegeling van 3 jaar. Dit houdt in dat tot 3 jaar na het afsluiten van de verzekering het volledige bedrag van aanschaf wordt terugbetaald. Als de verzekeraar geen aanschafwaarderegeling heeft, krijgt u de dagwaarde terug. De dagwaarde ligt altijd lager dan de aanschafwaarde. Wij bieden ook de mogelijkheid om een speciale verzekering af te leggen voor immateriële schade aan uw bemanning en/of passagiers. U wilt immers, ook voor uw bemanning, niet voor verrassingen komen te staan. Wij werken samen met een select aantal gespecialiseerde verzekeraars met jarenlange expertise. Hierdoor kunnen wij u professionele en persoonlijke begeleiding garanderen. Bij schade zullen wij ten alle tijden snel en persoonlijk handelen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Optioneel is het ook mogelijk uw volgboot te laten verzekeren.

In aanvulling op de bovengenoemde dekkingen, is het mogelijk een ongevallenverzekering voor opvarenden mee te verzekeren. Invaliditeit en overlijden ten gevolge van een ongeval zijn hiermee verzekerd. Het afsluiten van een pechhulp- of rechtsbijstandverzekering behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Paardekooper - Eduard en Thomas

Over Paardekooper Private Insurance

Het familiebedrijf Paardekooper is opgericht in 1991 door Eduard Paardekooper. Inmiddels bestaan wij 30 jaar en is het team uitgegroeid tot circa 30 specialisten. De tweede generatie is inmiddels ook te vinden bij Paardekooper. Thomas Paardekooper voert de dagelijkse leiding van het bedrijf. “Door onze klanten wordt dit als erg prettig ervaren, want het zorgt voor vertrouwen en continuïteit”, vertelt Eduard Paardekooper.

Wij focussen ons op vermogende particulieren, ondernemers en families. Hierdoor hebben wij te maken met bijzondere bezittingen en hobby’s. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in specifieke niches, waaronder jachtverzekeringen. Onze verzekeringen zijn op maat gemaakt en verzekeren u van een scherpe premie. Veel van onze cliënten zijn de reguliere verzekeringsinstellingen ontgroeid. Hier pakken wij het op.

CONTACT VOOR VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen voor het verzekeren van uw jacht? Laat dan uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk een voorstel op maat aanleveren.

De minimale waarde van uw jacht dient een waarde van €100.000 te hebben om uw aanvraag in behandeling te nemen.

Totaalconcept

Heeft u interesse in het afsluiten van onze jacht verzekering? U kunt er ook voor kiezen om voor een totaalconcept te gaan. De totale verzekeringsoplossing die wij bieden is gericht op integrale vermogensbescherming. Zo wordt uw verzekeringsportefeuille overzichtelijk en geniet u van één centraal persoonlijk aanspreekpunt. Wij zien namelijk vaak dat nieuwe cliënten het overzicht rondom hun verzekeringen zijn kwijtgeraakt of onduidelijk is geworden, doordat in de loop der jaren polissen bij verschillende instellingen zijn afgesloten. Het gevolg is risico op onder- en oververzekering, dubbele dekkingen en/of het ontbreken van de meest essentiële verzekeringen. Met het speciaal ontwikkelde ‘totaalconcept’ wordt de gehele verzekeringssituatie in kaart gebracht. De specialisten van Paardekooper Private Insurance kijken met een helikopterview naar de verzekeringsportefeuille en zo krijgt u een volledig en duidelijk overzicht van uw verzekeringsportefeuille. Dit leidt tot het beste en persoonlijk adviesEn daarnaast zijn er ook premie besparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Christine - Paardekooper
“Goed verzekeren kost geld, maar kan kapitalen schelen.” Christine Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.