Auto's - diensten en preventie

Waarderegeling

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

Wij nemen uw aanvraag voor uw exclusieve auto graag in behandeling vanaf een waarde van € 75.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzekerd van een vaste waarde bij schade

Uw oldtimer of exclusieve auto kunnen wij voor u verzekeren op basis van nieuwwaarde, aanschafwaarde, dagwaarde of taxatiewaarde. Hiermee bent u, afhankelijk van het aantal kilometers per jaar, 24 tot 36 maanden verzekerd van een vaste waarde bij schade. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de gehele verzekerde som uitgekeerd.

Aanvullende informatie

Nieuwwaarde

Gedurende een periode van 24 tot 36 maanden bent u bij schade verzekerd van een uitkering op basis van de nieuwwaarde van uw auto. Als nieuwwaarde geldt de op het moment van aankoop geldende prijs van het nieuwe motorrijtuig van gelijk model, type en uitvoering, met dezelfde accessoires plus de kosten van aflevering. Het verzekerd bedrag is inclusief BTW en BPM.

Aanschafwaarde

Gedurende een periode van 24 tot 36 maanden bent u bij schade verzekerd van een uitkering op basis van de aanschafwaarde van uw auto. Als aanschafwaarde wordt gehanteerd het aanschafbedrag vermeld op de aankoopnota, die is afgegeven door een erkend dealerbedrijf of een Bovag-vakbedrijf. Het bedrag op de aankoopnota van het motorrijtuig is inclusief korting en exclusief inruil, vermeerderd met de accessoires en afleveringskosten.

Dagwaarde

Bij schade stelt een expert de dagwaarde van de auto vast. Het bedrag komt overeen met de prijs van een andere, zo veel mogelijk vergelijkbare auto. De expert houdt bij het vaststellen van de waarde rekening met de leeftijd van de auto, staat van onderhoud, kilometerstand en gangbaarheid van het betreffende merk en type.

Christine - Paardekooper
“Goed verzekeren kost geld, maar kan kapitalen schelen.” CHRISTINE Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.