Auto's - diensten en preventie

LoJack na-diefstalsysteem

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

Wij nemen uw aanvraag voor uw exclusieve auto graag in behandeling vanaf een waarde van € 75.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LoJack systeem

Het LoJack systeem is een passief werkend systeem. Dat wil zeggen dat het systeem geen signalen verstuurt en geen privacygevoelige informatie verzamelt, zoals huidige locatie of historische ritten. Het LoJack systeem treedt pas in werking als het wordt geactiveerd door de LoJack alarmservicecentrale. Bij diefstal is het dus belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact opneemt met de LoJack alarmservicecentrale. Het LoJack systeem zendt hierop radiosignalen uit. Enkele eenheden van de landelijke politie en geselecteerde opsporingsinstanties ontvangen dit signaal en sporen uw auto op. Zodra de opsporing is voltooid en uw voertuig is veiliggesteld, neemt de LoJack alarmservicecentrale contact met u op. In samenwerking met LoJack kunnen wij u een speciale prijs aanbieden voor de installatie van het systeem en het abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem. Neem hierover gerust contact met ons op.

Peilzender (Mi01)

Met de Peilzender (Mi01) is uw kostbare bezit beveiligd met het beste na-diefstalsysteem. Door de ingebouwde power-caps en interne batterij werkt de Peilzender volledig stand-alone, met een minimale levensduur van 5 jaar. Met behulp van de signalen die via GSM, Radio Frequentie en GPS worden uitgezonden, kan uw bezit nauwkeurig gelokaliseerd worden.

Bij normaal gebruik laat de Peilzender (Mi01) één keer per dag weten waar hij zich bevindt. De laatste peiling kunt u gemakkelijk in de MiApp bekijken. Na diefstal geeft de Mi01 vaker zijn positie door en zal ons recovery team er alles aan doen om uw bezit weer veilig te stellen.

Robin - Paardekooper
“Door schade zo veel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden.” ROBIN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.