Inboedelverzekering

Zorgeloos wonen met een inboedelverzekering die de meest voorkomende schades, zoals brand, diefstal en waterschade dekt.

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 1.000.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw eigendommen in huis goed verzekerd

Hoe omvangrijker en waardevoller uw bezit, hoe groter uw zorgen en inherent daaraan: uw behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van uw luxe inboedel en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges, is maatwerk voor specialisten.

Voor schade aan uw eigendommen in huis, is er de inboedelverzekering. De inboedelverzekering dekt de meest voorkomende schades, zoals brand, diefstal en waterschade.

Aanvullende informatie

Inboedel premium

Waardevaststelling

Verzekering voor luxe inboedels

De verzekering die ons kantoor aanbiedt is specifiek ontwikkeld voor luxe inboedels. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer dan die van reguliere verzekeraars.

Bekijk hier ons overzicht van de belangrijkste verschillen ten opzichte van reguliere verzekeraars.

  • Standaard meest uitgebreide dekking (allrisk).
  • Géén limiet aan audiovisuele en computerapparatuur.
  • Standaard tot € 15.000,- aan sieraden meeverzekerd.
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden bij gespecialiseerde verzekeraars.
“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit.” SELENA Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.