Rietgedekte woning verzekeren

Uw rietgedekte woning is een bijzonder bezit en vraagt daarom om een op maat gemaakte verzekeringsoplossing.

Huizen in het hogere segment

Paardekooper Private Insurance verzekert sinds 1991 rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen. Het is inmiddels één van onze specialisaties. Wij hebben al duizenden rietgedekte objecten verzekerd en beheren dan ook de grootste rietgedekte onroerend goed verzekeringsportefeuille van Nederland. Wij weten als geen ander: uw rietgedekte woning is een bijzonder bezit en vraagt daarom om een op maat gemaakte verzekeringsoplossing.

De verzekering van Paardekooper is speciaal ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment, vanaf € 750.000,-. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer dan die van reguliere verzekeraars.

Onderscheidende kenmerken

Onderstaand treft u een aantal onderscheidende kenmerken aan van onze verzekering:

  • Allrisk dekking.
  • Herbouwwaardebepaling, risico-inspectie en preventieadvies tegen gereduceerd tarief.
  • Géén limiet aan audiovisuele- en computerapparatuur.
  • Sieraden standaard tot € 15.000,- meeverzekerd (diefstal uit huis).
  • Tot maximaal 4 jaar vervangende woonruimte na schade.
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden bij gespecialiseerde verzekeraars.
  • Maatwerk polis, dus afgestemd op uw wensen.
  • Persoonlijke dienstverlening en schadeafhandeling.

Scherpe premiestellingen

Veel verzekeraars nemen rietgedekte woonhuizen niet meer in hun verzekeringspakket op. Paardekooper wel. Dankzij onze specialisatie, expertise en omvang van de portefeuille zijn wij in staat u een uitgebreide dekking aan te bieden in combinatie met een zeer scherpe premie. Premiebepalende factoren zijn bijvoorbeeld: bouwaard, type dakconstructie, bestemming, brand- en inbraakpreventie, de regio en de aanwezigheid van een open haard, houtkachel of allesbrander. Om een premiebesparing te realiseren kunt u kiezen voor een verhoogd eigen risico. Ook adviseren wij u graag over eventueel te nemen preventiemaatregelen.

Rietgedekte villa’s en landhuizen

Rietgedekte woonboerderij

Typen rieten daken

Rieten dak preventie

“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough.” LAURENS Paardekooper Private Insurance
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 750.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.