Huis - Diensten en preventie

Bepaling herbouwwaarde

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 1.000.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bepaling herbouwwaarde opstalverzekering

Verzekeren conform een herbouwwaardebepaling heeft als groot voordeel dat uw pand verzekerd wordt voor de actuele herbouwwaarde. Hierdoor is er geen sprake van onder- of oververzekering. Daarnaast wordt er een garantie afgegeven voor een periode van 10 jaar tegen onderverzekering.

Er zijn verschillende manieren waarop de actuele herbouwwaarde van uw woonhuis bepaald kan worden. Dit kan met een herbouwwaardemeter, een inspectie door een bouwkundige of in geval van nieuwbouw op basis van stichtingskosten.

Aanvullende informatie

Herbouwwaardemeter

Een herbouwwaardemeter kan eventueel een oplossing bieden om zelf de herbouwwaarde te controleren. Door middel van het beantwoorden van enkele vragen, berekent u gemakkelijk en snel de juiste herbouwwaarde.
Deze methode is snel en nauwkeurig voor panden met een herbouwwaarde tot ongeveer € 750.000,-.

Voordelen

  • Er is géén sprake van onder- of oververzekering.
  • U heeft 5 jaar garantie tegen onderverzekering.
  • U kunt met behulp van de herbouwwaardemeter direct zelf de juiste herbouwwaarde berekenen. Voor de juiste waarde van uw inboedel kunt u gebruik maken van de inboedelwaardemeter of de inboedelinventarisatielijst.

Inspectie door een bouwkundige

Bij het bepalen van de waarde van bijzondere panden, zoals rietgedekte woonboerderijen en monumentale panden, is het veelal noodzakelijk om dit door een erkende bouwkundige te laten uitvoeren. Een dergelijke inspectie kunnen wij tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

Voordelen

  • Er is géén sprake van onder- of oververzekering.
  • U heeft 10 jaar garantie tegen onderverzekering.
  • Onafhankelijk advies over brand- en inbraakpreventie.
  • Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een vakkundige taxateur.
Herbouwwaardebepaling

Stichtingskosten

Wanneer u zelf uw villa heeft laten bouwen, kan het verzekerde bedrag bepaald worden op basis van de stichtingskosten. U kent immers de bouwkosten. Hiermee is er géén sprake van onder- of oververzekering en u heeft garantie dat u vijf jaar bent verzekerd tegen onderverzekering.

Laurens - Paardekooper
“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough.” LAURENS Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.