Rietgedekte woonboerderij verzekeren

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 750.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huizen in het hogere segment

Het verzekeren van rietgedekte woonboerderijen is sinds 1991 een specialisme van ons. Het verzekeren van dit bijzondere risico, gaat dan ook verder dan alleen het rieten dak. Denk hierbij ook aan zaken als de eventuele monumentale status, preventiemaatregelen, de traditionele open dakconstructie en de veelal grotere inhoud van het pand. Dit is veelal verzekeringswerk voor specialisten.

Steeds minder verzekeringsmaatschappijen bieden de mogelijkheid om uw rietgedekte woonboerderij te verzekeren. Dit in verband met het verhoogde brandrisico. Wanneer dit wél mogelijk is, zijn de premies hiervoor veelal uitzonderlijk hoog.

De rieten dak verzekeringen van Paardekooper zijn speciaal ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment. Wij kunnen u daarom een gunstige premie aanbieden. Premiebepalende factoren zijn bijvoorbeeld de bouwaard, bestemming van het gebouw, brand- en inbraakpreventie, eigen risico en de regio.

Aanvullende informatie

Monument verzekeren

De meeste verzekeraars zien het verzekeren van een rietgedekt monument  als een ‘bijzonder risico’. Paardekooper is hierop de uitzondering. Ons kantoor biedt u de mogelijkheid de herbouwwaarde van uw rietgedekte, monumentale woonboerderij te laten bepalen door een bouwkundige. Verzekeren conform deze waardebepaling heeft als groot voordeel dat het pand verzekerd wordt voor de actuele herbouwwaarde en onderverzekering dus uitgesloten is.

“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant.” SEBASTIAAN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.