PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper 4|4

PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper 4|4

Delen

Totaalconcept voor vermogende particulier, ondernemer en families

Dit is het vierde artikel van een reeks van vier. 

Het naderen van PAN Amsterdam 2017 in november is een goede aanleiding om in gesprek te gaan met Paardekooper Private Insurance. Paardekooper is gespecialiseerd in het verzekeren van kunst en sinds vorig jaar sponsor van PAN Amsterdam.

In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

Werkwijze - Paardekooper

Heeft Paardekooper Private Insurance nog tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie?

“Het Paardekooper Totaalconcept is speciaal ontwikkeld voor vermogende particulieren, ondernemers en families”, vertelt Eduard Paardekooper. “Het verzekeren van kunstschilderijenantiekzilversieraden en andere waardevolle bezittingen is reeds jarenlang een onderscheidende specialisatie van ons kantoor.”

“Datzelfde geldt voor bijzondere woningen, zoals rietgedekte huizen, villa’s en ander exclusief onroerend goed”, zegt Thomas Paardekooper. “En ook voor het verzekeren van vakantiehuizen in binnen- of buitenland is ons kantoor de vertrouwde specialist. Daarnaast kunnen wij voor onze relatie ook bijzondere bezittingen zoals exclusieve automobielenoldtimers en pleziervaartuigen tegen de beste voorwaarden verzekeren.”

Het Paardekooper totaalconcept  is speciaal ontwikkeld voor vermogende particulieren, ondernemers en families.

Gratis aankoopdekking voor bezoekers PAN Amsterdam

Speciaal voor bezoekers die tijdens de PAN Amsterdam een kunstobject of sieraad aankopen, biedt Paardekooper Private Insurance één jaar gratis aankoopdekking.

 

Meer informatie

Mocht u geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie dan verzorgen wij graag een uitgewerkte offerte. Neem gerust contact op met één van onze specialisten (030 – 303 21 00).

 

LEES OOK

Interview 1|4 Paardekooper Private Insurance: specialist in kunst en kostbaarheden
Interview 2|4 Misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden
Interview 3|4 Tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie