Goed voorbereid op vakantie

Goed voorbereid op vakantie

Delen

Met de vakantie in het vooruitzicht brengen wij graag uw reisverzekering onder de aandacht.

Een reisverzekering bestaat uit diverse dekkingen die ervoor kunnen zorgen dat u optimaal verzekerd bent. Zo kunt u uw reisverzekering uitbreiden met bijvoorbeeld: Hulpverlening, Medische kosten, Annulering, Wintersport, SOS Autohulp en Bijzondere sporten.

Paardekooper verzekeringen - Boten

Ons advies

Een aantal dekkingen zijn naar onze mening én ervaring aan te bevelen:

  • Dekkingsgebied: Wereld
  • SOS Hulpverlening
  • Medische kosten
  • Samengestelde reis
  • Bagage
  • Annulering

Overige dekkingen zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Hierbij is te denken aan: Wintersport, Ongevallen bij bijzondere sporten, Rechtsbijstand etc. Hier adviseren wij u dan ook graag over.

De kosten van spoedeisende hulp in het buitenland kunnen vele malen hoger uitvallen.

Toelichting op diverse dekkingen

Medische kosten

De kosten voor medische zorg in het buitenland worden in veel gevallen niet volledig vergoed door uw zorgverzekering. De reden hiervoor is dat uw zorgverzekeraar uitsluitend de kostprijs vergoedt die in Nederland geldt. De kosten van spoedeisende hulp in het buitenland kunnen vele malen hoger uitvallen. Zodoende adviseren wij u de dekking voor medische kosten aanvullend mee te verzekeren.

 

Samengestelde reis

Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk van elkaar geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto. De aanvullende verzekering biedt dekking bij uitval van één onderdeel van de samengestelde reis. U ontvangt dan een vergoeding voor gemaakte kosten om de reis in aangepaste vorm voort te zetten of in zijn geheel te annuleren.

 

S.O.S. Autohulp

De dekking S.O.S. Autohulp biedt dekking voor hulp aan uw auto of motor in geval van een ongeval, diefstal of pech. De hulp bestaat uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfkosten in het buitenland en rechtsbijstand.

 

Annulering

Wanneer u door een bepaalde gebeurtenis niet op reis kunt, zorgt deze aanvullende verzekering ervoor dat u de kosten voor annulering van de reis vergoed krijgt. Tevens heeft u recht op vergoeding als u uw reis tussentijds moet afbreken, bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek is geworden of is overleden. De vergoeding omvat dan de reissom van de niet genoten vakantiedagen.

Doorlopende reisverzekering

Meer informatie?

Mocht u een offerte voor uw specifieke situatie wensen te ontvangen dan vernemen wij dat uiteraard graag: 030-303 21 30 of varia@paardekooper.net.

 

Lees meer over onze reisverzekering.