Het belang van een cybersecurity verzekering

Het belang van een cybersecurity verzekering

Delen

Hiscox is dé verzekeraar voor vermogende particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere woningen in binnen- en buitenland, waardevolle inboedels, kunstverzamelingen en kostbaarheden.

Open sollicitatie Paardekooper

De module ‘Cybersecurity’

De Huis & Kunstverzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module ‘Cybersecurity’. Deze aanvullende gezinsdekking verzekert u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit zoals

  • Cyberafpersing
  • Schade aan de online-reputatie
  • Verlies van geld op rekening van identiteitsfraude
  • Invaliditeit en overlijden als gevolg van geweld
  • Crisis response bij ontvoering
Verzeker u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

De service ESET

Wanneer u te maken krijgt met cybercriminaliteit, kunt u te allen tijde gebruik maken van de service van ESET. ESET is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor de digitale wereld. Wanneer er sprake is van geweld of ontvoering staat Control Risks  klaar om u te begeleiden. Control Risks is een internationale partner met jarenlange ervaring in deze stressvolle crisis situaties.

 

Meer informatie

Voor € 215,- per jaar kan uw huidige Huis & Kunstverzekering optioneel worden uitgebreid met deze aanvullende gezinsdekking. Bekijk hier de highlights en de digitale brochure van dit unieke product.

Indien gewenst, informeren en adviseren onze specialisten (030 – 303 21 20) u graag over deze aanvullende dekking. Wenst u deze dekking direct toe te voegen aan uw huidige verzekering, verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen.