Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico’s

Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico’s

Delen

De afgelopen weken is het computervirus ‘WannaCry’ veel in het nieuws geweest en heeft wereldwijd honderdduizenden computers besmet. Internetcriminaliteit is al jaren de snelst groeiende vorm van misdaad.

DGA's en ondernemers - Paardekooper

Cyberrisksverzekering

Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

Aangezien ruim vier op de tien bedrijven in Nederland de afgelopen 2 jaar, één of meerdere malen te maken heeft gehad met datalekken e.d. is het niet zo gek dat het steeds meer gezien wordt als een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering.

 

Doel van de verzekering

 • Direct technische en juridische ondersteuning. mocht uw bedrijf getroffen worden door een hack of virus dan kunt u onmiddellijk een crisis team inschakelen en uw bedrijf en uw klanten direct laten ondersteunen. Dit met het doel om uw bedrijf snel te helpen en de schade zoveel mogelijk te beperken.
 • Omvang van de dekking. De verzekering dekt de financiële gevolgen van:
  1. inbreuk op uw data of systemen,
  2. (digitale) aansprakelijkheid,
  3. omzetverlies,
  4. hacking,
  5. afpersing,
  6. juridisch advies
  7. en zelfs de eventuele kosten voor een PR-bureau om eventuele reputatieschade te ondervangen.
In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime.

Gratis Scan op cyberveiligheid

De cyberrisksverzekering van Hiscox is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. De scan wordt uitgevoerd in samenwerking met RedSocks Security. De scan geeft inzicht in de huidige status van uw beveiligingsmaatregelen en helpt u uw cyberveiligheid te vergroten en de kans op schade sterk te verminderen.

 

Offerte & premie-indicatie

Hier treft u een overzicht aan van de verschillende premiestellingen en staffels. Indien u een concreet verzekeringsvoorstel van ons wilt ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Beloningsbeleid Paardekooper