Zakelijke verzekering

MKB

Als ondernemer wilt u zich voor 100% kunnen focussen op uw bedrijf. Wij helpen u om de risico’s inzichtelijk te maken.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten. Dit kan via telefoonnummer +31 (0)30 303 21 50 of door onderstaand offerteformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderscheidend vermogen

Geen verzekeraar is hetzelfde. Tussen voorwaarden, premies, clausules en schadeafwikkeling zitten grote verschillen. De juiste en onafhankelijke partner op het gebied van verzekeringen kan veel voor u betekenen en u veel voordeel opleveren. Wij werken met ruim dertig verschillende verzekeraars. Iedere verzekeraar heeft zijn specialisme. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke verzekeraars bepaalde risico’s het beste kunnen verzekeren op basis van de meest uitgebreide voorwaarden.

Aanvullende informatie

Als ondernemer wilt u zich voor 100% kunnen focussen op uw bedrijf. Wij helpen u om de risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en goed te verzekeren met een uitgebreide MKB-verzekering.

Eduard - Paardekooper
“De kunst van goed verzekeren.” Eduard Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.