Eduard en Thomas

Mission Statement

Uniek verzekeringsconcept voor de vermogende particulier, ondernemers en families.

Beloningsbeleid Paardekooper

Onze missie en visie

Missie

Kapitaalbescherming, voor nu én de volgende generatie. Dat is ons doel. Wij zijn dé partner voor vermogende particulieren, ondernemers en families. Elke dag zetten wij onze expertise in voor financiële continuïteit van onze relaties.

Visie

Wij geloven dat een duidelijke focus de sleutel is om onderscheidend te zijn én te blijven. Wij geloven dat een persoonlijke relatie de kracht is achter een jarenlange samenwerking. De relatie is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Ons totaalconcept is hierin essentieel.

Dienstenwijzer Paardekooper

Onze werkwijze

Voor onze relaties bieden wij een totaalverzekeringsconcept (particulier & zakelijk). Wij bieden verzekeringsproducten die specifiek zijn afgestemd op ons niche marktsegment. Dit doen wij met een gedreven team van specialisten. ‘Private Insurance’ dienstverlening zit in onze genen.

Onze dienstverlening reikt verder dan enkel een polis op zich, want wij bieden onze relaties een netwerk van vertrouwde en toonaangevende partijen om onze relaties te begeleiden en écht te helpen. Deze ‘partners in business’ zijn bereid te investeren in een jarenlange relatie met ons en denken mee om onze klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Paardekooper

Onze identiteit

Wij willen het beste voor onze klanten en acteren altijd integer. Dit verwachten klanten van ons en dit verwachten wij van onze klanten. De normen, waarden en overtuigingen van ons bedrijf laten zich samenvatten in een aantal kernwaarden, te weten:

  • Persoonlijke betrokkenheid;
  • Oprecht helpen;
  • Net een stapje extra;
  • Aandacht aan elkaar geven;
  • Enthousiasmeren.
Paardekooper - Eduard en Thomas
“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd.” Eduard en Thomas Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.