Kunst verzekering

Collecties & verzamelingen

Hoe omvangrijker en waardevoller uw bezit, hoe groter uw zorgen en inherent daaraan uw behoefte aan zekerheid.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen

De voordelen van een speciale kunstverzekering ten opzichte van een standaard inboedelverzekering zijn divers. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Veelal een lagere premie.
  • Géén eigen risico’s bij een eventuele schade.
  • Uitgebreidere voorwaarden zonder beperkende clausules.
  • Géén maximering van verzekerde bedragen bij schade-uitkeringen.
  • Ook bij deelschade wordt het volledige bedrag vergoed.
  • Mogelijkheid om voor een unieke ‘combinatiedekking’ te kiezen. Hierdoor heeft u een combinatie van een kluis- en werelddekking;

 

Bekijk hier ons artikel: ‘De kunst van goed verzekeren’.

Aanvullende informatie

Familiebescherming

Behoefte aan zekerheid

Hoe omvangrijker en waardevoller uw bezit, hoe groter uw zorgen en inherent daaraan uw behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van uw luxe inboedel en kostbare bezittingen zoals collecties en verzamelingen van kunst, antiek, sieraden en horloges, is maatwerk voor specialisten. Voor Paardekooper dus.

Kunst verzekering

Afsluiten van een kunstverzekering

Kostbaarheden zijn slechts tot op bepaalde hoogte op uw standaard inboedelverzekering meeverzekerd. Naast de maximering van het verzekerde bedrag is ook de dekking veelal beperkt. Als u kostbare collecties en/of verzamelingen bezit met een waarde hoger dan € 25.000,-, is het raadzaam dit apart op een speciale polis te verzekeren.

Lees ook ons artikel: ‘Waarom een kunstverzekering?

Taxatie

Door middel van een taxatie kunt u het te verzekeren bedrag laten vaststellen. Verzekeren conform deze taxatie heeft als groot voordeel dat uw bezittingen verzekerd worden voor de juiste waarde en onderverzekering voor 3 jaar is uitgesloten.

Kunstbeurs PAN Amsterdam

Wij zijn partner van kunstbeurs PAN Amsterdam. De jaarlijkse en eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design biedt een uiterst gevarieerde keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst en kostbare bezittingen, voelt de samenwerking met PAN Amsterdam als een logische keuze.

Selena - Paardekooper
“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit.” Selena Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.