Vakantiewoning Nederland verzekeren

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 750.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw tweede woning allrisk verzekerd

Van een chalet op een recreatiepark tot uw tweede woning op een afgelegen locatie. Het is voor u een plek waar u onbezorgd tot rust wilt komen. Ook kunt u het eventueel verhuren aan familie, vrienden of derden.

De locatie van de woning en ook omdat u er het grootste deel van het jaar niet bent, maken het lastig de juiste verzekeringsoplossing te vinden. Veel verzekeraars vragen forse premies of hebben aanvullende eisen met een beperkte dekking. Paardekooper heeft voor u de ideale verzekering om uw vakantie/recreatiewoning te verzekeren. Hiermee is uw tweede woning op basis van allrisk condities verzekerd tegen vrijwel alle onvoorziene schadegebeurtenissen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen, zodat u zonder stress van uw vakantiewoning kunt genieten.

Aanvullende informatie

Totaalvoorstel

Ons kantoor is gespecialiseerd in samenwerking met totaalrelaties. Dit houdt in dat, als u dit wenst, wij uw complete verzekeringsportefeuille beheren. Dankzij onze specialisatie in totaalrelaties bieden wij u de beste voorwaarden voor het verzekeren van uw recreatiewoning in combinatie met de verzekering van uw hoofdwoning. Dit zorgt vaak voor premiebesparingen en betere condities en dekkingen. Ook heeft u één aanspreekpunt voor al uw particuliere of zakelijke verzekeringen. Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Onze opstalverzekering begint voor hoofdwoningen met een herbouwwaarde vanaf € 750.000.

Voordelen

  • Zeer concurrerende premies.
  • Standaard de meest uitgebreide dekking (allrisk).
  • Aanwezige inboedel gemakkelijk mee te verzekeren.
  • Mogelijkheden bij deels verhuur van de recreatiewoning of bij langdurige afwezigheid.
  • Zowel de hoofdwoning als de recreatiewoning onder één dak.
  • Persoonlijke schadeafhandeling
“Onze relaties zijn bijzondere mensen, met bijzondere verhalen.” EDUARD & THOMAS Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.