Inboedel verzekeren

Waardevaststelling

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

U kunt een offerte aanvragen wanneer uw woning een herbouwwaarde heeft vanaf € 750.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Taxatie van uw inboedel

Bij het afsluiten van uw inboedelverzekering is het van belang dat uw bezittingen voor het juiste bedrag zijn verzekerd. Onze ervaring leert dat het verzekerde bedrag vaak wordt onderschat.
Voor het vaststellen van het te verzekeren bedrag kunt u gebruikmaken van een inventarisatielijst. U kunt uw inboedel en kostbaarheden ook laten taxeren. Als u dit wenst kunnen wij u in contact brengen met een vakkundige taxateur.

Mocht u een afspraak maken voor de taxatie van uw inboedel, dan kunt u deze combineren met de taxatie van uw woning. De kosten hiervoor bedragen € 50,- tot € 75,-. Dit is afhankelijk van het verzekerde bedrag. Na vaststelling van het verzekerde bedrag, bent u voor zes jaar verzekerd tegen onderverzekering.

Sebastiaan - Paardekooper
“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant.” SEBASTIAAN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.