Kunst en kostbaarheden - Paardekooper

Autoverzekering taxatiewaarde

PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

Contact voor vrijblijvende offerte

Wij nemen uw aanvraag voor uw exclusieve auto graag in behandeling vanaf een waarde van € 75.000,-. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd een erkende taxateur

Kiest u voor een autoverzekering op taxatiewaarde dan bent u voor 24 tot 36 maanden verzekerd van een uitkering op basis van de taxatiewaarde van uw auto. U moet uw auto dus eerst laten taxeren. U ontvangt dan een taxatierapport waarin onder andere de staat van onderhoud, de staat van het exterieur/interieur, de kilometerstand en de uitvoering tot in detail wordt beschreven. De verzekeraar krijgt hierdoor een goed beeld van uw auto.

Om de kwaliteit van het taxatierapport te waarborgen, en dus ook uw autoverzekering, stellen verzekeraars hoge eisen aan de taxateur. De verzekeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken, nemen uitsluitend genoegen met een rapport van een taxateur die is aangesloten bij een branchevereniging als TMV, NIVRE, VRT of FEHAC, tenzij anders met ons vooraf besproken.

Uiteraard brengen wij u graag in contact met een taxateur die bij deze branchevereniging is aangesloten.

Sebastiaan - Paardekooper
“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant.” SEBASTIAAN Paardekooper Private Insurance

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem contact op met één van onze specialisten.