Passende dienstverlening

Als de omvang en waarde van uw bezit toeneemt, voldoen standaard verzekeringsproducten en dienstverlening niet meer. U kunt dan vaak niet meer bij de reguliere aanbieders terecht.

Paardekooper

Één aanspreekpunt

Door onze 100% focus op vermogende relaties en ondernemers, vormen wij één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Bij Paardekooper Private Insurance maken we daarom private écht persoonlijk, afgestemd op uw persoonlijke situatie, voorkeuren én risicobereidheid. Ook als dat minder verzekeringen betekent.

Paardekooper

Zo realiseren we de optimale verzekeringssituatie

Met expertise, betrokkenheid en excellente service, bieden wij continuïteit en rust. Zo dragen wij bij aan het welbevinden van onze vermogende relaties. Dat is verzekeren rechtstreeks uit het DNA van de familie Paardekooper.

Eduard en Thomas
“Eerst private, dan insurance.” PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact voor vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via telefoonnummer +31 (0)30 303 21 20. U kunt ook bijgaand formulier invullen en opsturen.

Vrijblijvend totaalvoorstel

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.